Inboedel opslag Amstelveen

Inboedel opslag Amstelveen

PickupBox bezorgt u de opslagruimte voor de deur. Dus geen gesleep meer met uw inboedel maar direct inladen vanuit uw huis of kantoor. Flexibel, efficiënt en kostenbesparend.

Reserveer online

U bestelt online de opslagruimte die u nodig heeft voor uw verbouwing of verhuizing. U kiest een gewenste bezorg datum en wij plaatsen de PickupBox(en) bij u thuis voor de deur en u kunt direct beginnen met inladen. Zodra u klaar bent komen wij de PickupBox(en) weer ophalen en plaatsen deze in ons beveiligde en geconditioneerde opslagdepot. Is de inboedel weer welkom, dan kunt u via uw eigen account een retour opdracht inplannen en kiezen uit een beschikbare datum in onze planning. Na het plaatsen kunt u direct beginnen met uitladen.

Inladen voor de deur

Inladen direct vanuit huis of kantoor gaat snel en gemakkelijk. U heeft u spullen maar 2 x in handen, bij het in-/ en bij het uitladen van uw opslagboxen. De opslagboxen worden door een speciaal ontwikkeld afzetsysteem dicht bij uw voordeur geplaatst. Ze staan plat op de grond en hebben een lage instap. Klaar met inladen? Dan halen wij uw opslagboxen weer op en plaatsen door in de beveiligde opslag.

Voordelen:

  • Tijdwinst.
  • Voor de deur in- en uitladen.
  • Altijd gebracht en gehaald.
  • Gemakkelijk gelijkvloers inladen.
  • Alles online geregeld.
BEKIJK UW MOGELIJKHEDEN – Benieuwd naar uw aanbod?

Heeft u specifieke vragen of graag PickupBox aan de telefoon?

Antwoorden op veel vragen zijn direct te vinden via veelgestelde vragen of bel PickupBox via T. 088 78 99 000.