Opslag voor je inboedel in Maastricht

Opslag voor je inboedel in Maastricht

Ben je van plan te gaan verbouwen of verhuizen? Of zijn er andere redenen om tijdelijk je inboedel op te slaan? Huur dan een PickupBox! Dát is inboedelopslag Maastricht. Wij bezorgen één of meerdere opslagboxen in één keer op jouw adres. Je laadt de boxen zelf in en wij halen ze weer op als je klaar bent. Jij hoeft zelf de deur dus niet meer uit. Geen gedoe met het huren van busjes of aanhangers met alle risico’s van dien. PickupBox werkt veel makkelijk en efficiënter! De inboedel weer nodig? Wij brengen alles weer retour naar jouw (nieuwe) adres!

Wat zijn de kosten voor inboedelopslag Maastricht?

Bij PickupBox Maastricht betaal je per box per maand en het vervoer is dan gratis! Wij geven vooraf altijd een duidelijke prijs en dat is inclusief bezorgen, ophalen, opslaan en weer terugbezorgen. We rekenen geen tussentijdse verhogingen, dus geen addertjes onder het gras. Dat geeft extra zekerheid voor als je nog niet weet voor hoe lang je inboedelopslag nodig hebt.

Twijfel je over de benodigde opslagruimte? Bereken dan zelf hoeveel boxen je nodig hebt met onze ruimtecalculator.

Voordelen opslagbox Maastricht

  • Inboedelopslag kun je bij ons dagelijks opzeggen.
  • Veilig, flexibel & betrouwbaar.
  • Je betaalt alleen voor de boxen die je gebruikt.
  • Heldere prijsafspraken
  • Uniek concept: wij brengen én halen de box kosteloos.

Huur vandaag nog een inboedelopslag in Maastricht

Hoeveel opslagruimte heb je nodig voor jouw inboedel? Vul je postcode en huisnummer in en je krijgt direct een advies op basis van de afmetingen van je woning. Natuurlijk kan je ook de ruimtecalculator gebruiken om een deel van je inboedel op te slaan. Een PickupBox is 120 keer zo groot als een traditionele verhuisdoos! Twijfel je alsnog? We leveren een box na of je betaalt geen opslagkosten voor een niet-gebruikte PickupBox.

Wil je graag meer informatie over PickupBox? Antwoorden op veel vragen zijn direct te vinden via veelgestelde vragen of bel naar  088 78 99 000.