Geen verhuisbus nodig met PickupBox

Geen verhuisbus nodig met PickupBox

Regelt u uw verhuizing zelf? Dan heeft u vast overwogen om een verhuisbus te huren. Geen gekke gedachtegang, want uw spullen moeten natuurlijk wel van A naar B. Maar het kan ook slimmer. Met PickupBox.

PickupBox is de oplossing als u geld wilt besparen door zelf uw verhuizing te regelen, maar tegelijkertijd ook ontzorgt wil worden. PickupBox verzorgt het transport en de opslag van uw dierbare spullen. Wij halen uw spullen voor deur op, slaan ze op in onze opslag en leveren alles schadevrij af op uw nieuwe adres. Met PickupBox hoeft u dus geen verhuisbedrijf te betalen of de huur van een verhuiswagen.

Wat is een PickupBox?

Een PickupBox is een mobiele opslagcontainer waarin u ongeveer 120 verhuisdozen kunt bewaren. Of de inboedel van een 1 à 2 kamer appartement. Behoorlijk ruim dus. Heeft u meer boxen nodig? Geen probleem, u kunt later altijd nog bij bestellen. Om een indicatie te geven: voor een gezin met 2 volwassen en 2 kinderen leveren wij gemiddeld 4 PickupBoxen. Gelukkig hoeft u dit niet allemaal zelf te bedenken. Onze tool rekent op basis van uw adresgegeven het benodigde aantal boxen uit.

Een PickupBox is 1.60 m breed. Dit slimme formaat zorgt ervoor dat de box bijna overal geplaatst kan worden. Zelfs in smalle doorgangen. Maar het mooiste van alles is dat PickupBox u niet alleen geld, maar ook tijd oplevert. U hoeft immers niet meer een verhuisbusje of aanhanger weg te brengen of in te huren. PickupBox is namelijk inclusief vervoer van uw spullen.

Veilig meubeltransport

Bij een verhuizing is het vervoer en de opslag van uw waardevolle spullen misschien wel uw grootste zorg. PickupBox neemt deze zorg u graag uit handen. Wij leveren 100% veilig vervoer en opslag van uw inboedel. De PickupBox kan uiteraard afgesloten worden zolang hij bij u voor de deur staat. Zodra u een seintje geeft via MijnPickupBox dat de box opgehaald kan worden komt onze chauffeur langs en slaat hij uw box veilig en droog op in onze opslaglocatie.

Goed om te weten: tijdens de rit van onze chauffeur bent u automatisch verzekerd tegen schade aan uw spullen. Zodra de PickupBox bij ons in de opslagruimte staat bent u ook verzekerd via uw eigen inboedelverzekering. Zorg er dus voor dat u deze tijdig op de hoogte brengt.

Verhuisauto huren vs. een PickupBox

Bij het huren van een verhuisauto komt meer kijken dan enkel de huurkosten. Afhankelijk van waar u besluit een verhuiswagen te huren zijn er nog meer zaken waar u op moet letten zoals: afmetingen en laadgewicht, het eigen risico, de borgsom, eventuele verzekeringen, of u wel het juiste rijbewijs heeft (B of B+C), of de huurprijs in- of exclusief btw is, hoeveel gratis kilometers u krijgt en of wel of niet de verhuisbus of auto met een volle tank weer moet afleveren. Als u kiest voor een PickupBox hoeft u hier allemaal niet op te letten.

De voordelen van een PickupBox:

  • U weet van tevoren precies wat het kost: vaste maandprijzen of all-in prijzen en geen tussentijdse verhogingen.
  • U bespaart tijd; de PickupBox wordt voor uw deur afgeleverd en opgehaald.
  • U bespaart geld; de huurkosten van een PickupBox zijn lager dan van een verhuisbedrijf of het huren van een verhuisbus.
  • U bent in controle; u laadt uw PickupBox zelf in, dus u weet precies waar alles staat of welke dozen breekbare spullen bevatten.
  • Uw spullen zijn verzekerd tijdens vervoer en opslag.