Opslagruimte Almere

Opslagruimte Almere

Tijdelijke opslagruimte Almere

Voordelige opslagruimte in Almere huren

PickupBox geeft je de ruimte die je nodig hebt. Of het nu om bedrijfsvoorraad gaat, meubels die je tijdelijk wilt opslaan om een verbouwing of verhuizing te overbruggen: bij PickupBox Almere zijn je spullen beveiligd en geconditioneerd opgeborgen.

Hoe werkt het?

U reserveert online één of meerdere PickupBoxen, laat deze bij u voor de deur bezorgen en kunt u direct beginnen met inladen. Zodra u klaar bent nemen wij uw PickupBox(en) weer mee en brengen deze naar ons opslagdepot. Is uw inboedel weer welkom op het oude of nieuwe adres? U kunt gemakkelijk via uw eigen account uw PickupBoxen retour plannen.

Verschillende opslagruimtes in Almere

Opslagruimte huren is vaak duur, simpelweg omdat we weinig ruimte in Nederland hebben. Door de efficiënte manier van werken kan PickupBox toch scherpe prijzen aanbieden. In onze opslagruimte in Almere bieden we verschillende opslagruimtes voor een vast maandtarief. Zo huur je al voor 2,30 Euro per dag een opslagruimte in Almere, oplopend tot wel 56 kuub.

Twijfel je over de ruimte die je wilt huren? Wij helpen je met het berekenen van de ruimte die je nodig hebt. Dit kan telefonisch of bereken zelf de gewenste ruimte via onze ruimtecalculator op de website. Of reserveer een extra box en als u die niet gebruikt dan betaalt u eenmalig € 50,- voor de handeling van de box.

Huur vandaag nog opslagruimte in Almere

Wil jij weten wat wij rekenen voor jouw tijdelijke opslagruimte in Almere? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor vragen en advies via 088 78 99 000.