Opslagruimte Amersfoort

Opslagruimte Amersfoort

Tijdelijke opslagruimte Amersfoort

Ga je verhuizen, verbouwen of wil je om wat voor reden dan ook je persoonlijke of zakelijke inboedel opslaan in Amersfoort? Dan biedt PickupBox opslagruimte Amersfoort de ideale oplossing voor een voordelige prijs. En door onze handige thuisbezorgd en ophaalservice bespaar je ook nog tijd!

Extra opslagruimte in Amersfoort nodig?

PickupBox werkt efficiënt en simpel! Huur je een opslagruimte in Amersfoort, dan zetten wij de box bij jou voor de deur. Vervolgens laadt je zelf de spullen in. Dat kun je doen op het moment dat het jou uitkomt. We halen de box dezelfde dag weer op en plaatsen die in onze beveiligde opslagdepot. Overigens geeft het ook nog eens minder risico’s omdat je jouw spullen niet hoeft over te laden. Jouw spullen komen er weer net zo uit als ze er in gingen.

Wat kost een opslagruimte in Amersfoort?

PickupBox Amersfoort biedt opslagruimte van klein tot groot: ruim genoeg om enkele dozen op te bergen óf om je hele inboedel in op te slaan. Een opslagruimte in Amersfoort huren kan al vanaf € 2.30,- per dag per box. Dit is inclusief alle kosten, dus ook voor het halen en brengen van de box.

Voordelen opslagruimte Amersfoort:

  • Wij brengen en halen de box, dit scheelt je enorm veel tijd en geld!
  • Reserveren is gratis en vrijblijvend
  • Twijfel je over het aantal boxen? Je betaalt voor het aantal boxen die je daadwerkelijk gebruikt.
  • Gratis levering van je PickupBox(en)
  • Gratis retour brengen van je PickupBox(en) naar hetzelfde adres!