Opslagruimte Apeldoorn

Opslagruimte Apeldoorn

Tijdelijke opslagruimte Apeldoorn

De beste keuze voor opslagruimte in Apeldoorn

PickupBox bezorgt ook in Apeldoorn beveiligde en voordelige opslagruimte. Ideaal voor de opslag van bijvoorbeeld inboedel, archief, werkmateriaal of goederenvoorraad. Om het je nog gemakkelijker te maken, leveren we opslagboxen voor de deur af én plaatsen wij na het inladen de opslagbox direct in onze schone, droge en beveiligde opslaghal. PickupBox is de meest efficiënt wanneer je op zoek bent opslagruimte in de omgeving van Apeldoorn.

Hoe werkt de opslagruimte in Apeldoorn?

Wanneer je opslagruimte in Apeldoorn nodig hebt [en niet zelf heen en weer wilt rijden met busjes of aanhangers] plaatsen wij het benodigde aantal opslagboxen thuis voor de deur af op de dag van inladen. Na het inladen plaatsen wij de opslagboxen direct door naar onze beveiligde opslag wat in de prijs inbegrepen zit. PickupBox maakt het verhuizen van je spullen naar de opslagruimte in Apeldoorn snel en simpel!

Voordelen van een opslagruimte in Apeldoorn

  • Wij brengen en halen de box, dit scheelt je enorm veel tijd!
  • Reserveren is gratis en vrijblijvend. Doe dit wel op tijd als je in het weekend geleverd wilt krijgen.
  • Twijfel je over het aantal boxen? Reserveer dan een extra box.
  • Al onze prijzen zijn inclusief, zo kom je niet voor verassingen te staan. Voor borg, transportkosten, administratiekosten betaal je dus niet apart.

 Wat kost een opslagruimte in Apeldoorn?

Opslagruimte in Apeldoorn kun je al huren vanaf 2,30 Euro per dag per box. Wij hebben een minimale afname van 3 maanden, maar het is geen probleem om de PickupBoxen eerder retour te bezorgen. Gaat u verhuizen met PickupBox, dan rekenen wij de kilometers tussen het oude en het nieuwe adres x € 2,50.

BEKIJK UW MOGELIJKHEDEN – Benieuwd naar uw aanbod?

Heeft u specifieke vragen of graag PickupBox aan de telefoon?

Antwoorden op veel vragen zijn direct te vinden via veelgestelde vragen of bel PickupBox via T. 088 78 99 000.