Opslagruimte Arnhem

Opslagruimte Arnhem

Tijdelijke opslagruimte Arnhem

Extra opslagruimte in Arnhem nodig?

Het kan gebeuren dat je jouw huidige woning al moet verlaten terwijl je nog niet in je nieuwe woning terecht kunt. Of dat je tijdelijk in het buitenland gaat wonen en je een deel van je inboedel veilig wilt opbergen. Of je hebt gewoonweg teveel spullen en te weinig ruimte om dit zelf op te bergen. Wat de reden ook is, als jij extra opslagruimte kunt gebruiken dan ben je bij PickupBox Arnhem aan het juiste adres!

De afmetingen van de opslagruimte in Arnhem

Bij PickupBox huur je opslagruimtes in verschillende maten. Het voordeel hiervan is dat we opslagruimte kunnen bieden dat precies bij jouw behoefte past. Zo huur je altijd het aantal m3 dat je nodig hebt. PickupBox Arnhem heeft opslagruimte beschikbaar vanaf 8 m3 tot en met 40 m3. Alle opslagruimtes zijn per dag opzegbaar en altijd toegankelijk.

Twijfel je over de ruimte die je wilt huren? Bereken dan zelf de ruimte die je nodig hebt met de ruimtecalculator op onze website. Heb je toch teveel ruimte gereserveerd en gebruik je niet alle boxen die je hebt besteld? dan rekenen wij eenmalig € 50,- voor de handeling van de PickupBox die u niet gebruikt.

Opslagruimte Arnhem inclusief halen en brengen

Wij halen jouw inboedel in Arnhem en bezorgen dit ook weer thuis. Dit scheelt je veel tijd en zorgen! Het enige dat je hoeft te doen is je PickupBox in te laden, en bij terugbezorgen weer uit te laden. Halen en brengen zit in ons vaste all-in tarief. En dat maakt PickupBox uniek! Ga je verhuizen met PickupBox, dan rekenen wij € 2,50,- per kilometer tussen uw oude en nieuwe woning.

Voordelige opslagruimte in Arnhem

Ook handig om te weten:

  • Reserveren is gratis en vrijblijvend.
  • Twijfel je over het aantal boxen? Reserveer dan een extra box.
  • De opslagruimte is per dag opzegbaar.

Bel voor meer informatie naar PickupBox via T. 088 78 99 000.