Opslagruimte De Bilt

Opslagruimte De Bilt

Wilt u gebruik maken van opslagruimte in De Bilt? Vergeet dure vrachtwagens en bussen waar u de spullen eerst in dient te laden, om ze vervolgens op de opslaglocatie weer leeg te halen. U kunt nu gebruik maken van PickupBox, wat betekent dat u uw spullen nog slechts één keer hoeft te handen. U kunt uw opslag in De Bilt eenvoudig online bestellen, wij zorgen ervoor dat u hier zo snel mogelijk de beschikking over heeft. Maak gebruik van onze online ruimtecalculator (https://pickupbox.nl/beschikbaarheid/), die u kunt gebruiken om te bepalen hoeveel dozen u nodig heeft.

Online opslagruimte in De Bilt bestellen

Wilt u online opslagruimte in De Bilt bestellen? Onze website is 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week. Dat betekent dat u nooit meer gebonden bent aan openingstijden, wij komen zo spoedig mogelijk bij u langs op een moment dat het u uitkomt. Wij creëren de ruimte bij u in huis, door de spullen in onze PickupBox op te halen en deze voordelig naar onze opslaglocatie in Utrecht te brengen. We zorgen daar onder andere voor uitstekende condities, waardoor uw spullen veilig en vertrouwd in onze duurzame PickupBox staan. Wilt u opslag huren en hier zo eenvoudig mogelijk gebruik van maken in De Bilt en omstreken? Dan is onze box uw ideale oplossing!

Opslagruimte huren zonder dure bus of vrachtwagen

We helpen u niet alleen tijd en moeite te besparen bij het huren van opslagruimte in De Bilt, we zorgen er daarnaast voor dat u een zo scherp mogelijke prijs betaalt. U hoeft geen dure vrachtwagen of bus meer te huren, waardoor u eenvoudig op de kosten kunt besparen. Huurt u de PickupBox minimaal 6 maanden? Dan komen we ook na afloop van de huurperiode de box gewoon weer gratis bij u afleveren. Gebruikt u de box minimaal 2 maanden? Na dat moment kunt u de huurperiode dagelijks opzeggen, waardoor u kunt rekenen op een maximale flexibiliteit.

Opslagruimte tijdens een verbouwing

Wilt u gebruik maken van onze opslagruimte in De Bilt, bijvoorbeeld tijdens een verbouwing of verhuizing? We leveren de PickupBox bij u in De Bilt af, vervolgens vervoeren we uw spullen naar Utrecht. Hier hebben wij onze opslaglocatie, die voldoet aan alle eisen op het gebied van brandveiligheid en luchtvochtigheid. Zorg er tijdens een verbouwing of verhuizing voor dat u geen spullen hebt staan die kunnen beschadigen, of zorg ervoor dat u voldoende de ruimte heeft. Wilt u meer weten over opslag in De Bilt, of over onze PickupBox? Neem vrijblijvend contact (https://pickupbox.nl/contact/) op voor meer informatie, we vertellen u er graag meer over.