Opslagruimte De Meern

Opslagruimte De Meern

Wilt u opslagruimte huren in De Meern en uw spullen zo min mogelijk tillen? Wij maken het u graag gemakkelijk met de PickupBox, die u gewoon tot aan de voordeur kunt laten afleveren. U hoeft de box slechts te vullen met uw spullen of meubels, bijvoorbeeld om uw woning verkoopklaar te maken en daar zo snel mogelijk een mooie prijs voor te ontvangen. Zoekt u naar opslagruimte in De Meern en huurt u liever zelf geen vrachtwagen of busje om uw spullen weg te brengen? Dan zijn wij het ideale alternatief, zowel qua tijd, inspanning, moeite als geld.

Opslagruimte huren en slechts 1x sjouwen

U kunt online uw opslagruimte huren in De Meern, zonder dat u daar de deur voor uit hoeft. U kunt gebruik maken van onze online ruimtecalculator, waarmee u in slechts een paar stappen na kunt gaan hoeveel ruimte u nodig heeft voor bijvoorbeeld uw bank, de tafel en een kast, of de verhuisdozen met spullen die u (tijdelijk) wilt opslaan. Weet u ook al hoe lang u de opslag in De Meern wilt huren, of is dat nog onbekend? Geen probleem, we kunnen u in de beide gevallen goed van dienst zijn.

Eenvoudig inladen van de PickupBox

We hebben de PickupBox zo ontworpen dat we deze gemakkelijk bij u aan de deur kunnen afleveren en u deze zonder problemen kunt inladen. Het tillen in een vrachtwagen of busje is verleden tijd, het is voldoende om uw spullen in de box te plaatsen, wij zorgen voor de verdere verwerking hiervan. U kunt de mobiele opslagruimte in De Meern online huren, wij komen de PickupBox brengen en halen deze weer op voor het vervoer naar onze opslaglocatie in Utrecht. Hier vinden regelmatig controles plaats op de brandveiligheid en luchtvochtigheid, zodat u met een gerust hart uw spullen mee kunt geven.

Woning verkoopklaar maken en opslag huren in De Meern

Wilt u uw woning verkoopklaar maken, of zoekt u zelf nog naar een geschikte woning en wilt u daarom spullen opslaan? U kunt opslag huren in De Meern via onze website, wij komen zo spoedig mogelijk langs met de PickupBox, zodat u die zelf kunt inladen. Zorg ervoor dat u vlot, voordelig en verantwoord gebruik maakt van geschikte opslagruimte, zonder dat u daar zelf de deur voor uit hoeft. Wenst u meer informatie te ontvangen over onze opslagruimte of de PickupBox? Neem vrijblijvend contact met ons op, we horen graag van u.