Opslagruimte Deventer

Opslagruimte Deventer

Tijdelijke opslagruimte Deventer

Flexibel een opslagruimte in Deventer huren

PickupBox geeft je de ruimte die je nodig hebt. Of het nu om meubels gaan die je tijdelijk wilt opslaan om een verbouwing of een verhuizing te overbruggen, of juist bedrijfsvoorraad die je niet kwijt kunt: bij PickupBox zijn je spullen veilig én snel opgeborgen.

Hoe werkt de opslagruimte in Deventer?

PickupBox werkt heel simpel. Heb je opslagruimte in Deventer nodig, dan leveren we bij jou voor de deur een opslagbox af. Je hoeft alleen maar de PickupBox in te laden en bij terug bezorging weer uit te laden. Na het inladen plaatsen wij direct door naar de beveiligde opslaghal, op aanvraag kun je echter ook langer over het inladen doen. Alle leveringen in Deventer zijn op basis van direct in-/ en uitladen tenzij anders overeengekomen met een van onze medewerkers. Als u de opslagbox langer op locatie wilt laten staan zitten daar wel extra kosten aan verbonden, dus vraag  een offerte bij ons op voor een compleet overzicht. Het halen en brengen zit altijd in ons vaste all-in tarief!

Diverse opslagruimtes in Deventer

Opslagruimte huren is vaak duur, door de efficiënte manier van werken kan PickupBox toch scherpe prijzen aanbieden. In onze opslagruimte in Deventer bieden we maar liefst vier verschillende opslagruimtes voor een vast maandtarief. Zo huur je al voor 2,33 Euro per dag een opslagruimte in Deventer! PickupBox Deventer heeft opslagruimte beschikbaar vanaf 8 m3 tot en met 32 m3. Alle opslagruimtes zijn per dag opzegbaar en altijd toegankelijk.

Bereken zelf de ruimte die je nodig hebt om jouw spullen in Deventer op te slaan en gebruik onze online ruimtecalculator. Mocht je toch nog twijfelen, dan kun je zonder risico een extra box reserveren. Gebruik je deze namelijk niet, dan rekenen we ook geen kosten.

Opslagruimte Deventer voor een vast all-in tarief

All-in betekent bij ons ook écht inclusief alle kosten. Dus ook het halen en brengen van de box in Deventer, de borg, administratie- en contractkosten. Zo kom je nooit voor verassingen te staan, maar zijn de prijzen helder! Reserveren is bij ons altijd gratis en vrijblijvend.

Hoeveel opslagboxen heb ik eigenlijk nodig?

Heb je hulp bij het inschatten van de benodigde ruimte nodig? Wij helpen graag een inschatting te maken van de benodigde hoeveelheid opslagruimte. Vraag vrijblijvend advies of een offerte voor een opslagruimte in Deventer en neem contact op via 088 78 99 000.