Opslagruimte Haarlem

Opslagruimte Haarlem

Tijdelijke opslagruimte Haarlem

Het huren van opslagruimte bij PickupBox Haarlem is makkelijk en snel geregeld. In onze opslagruimte in Haarlem bieden we verschillende opslagruimtes voor een vast maandtarief. Vul uw postcode en gegevens in en ontvang direct een aanbod op maat, inclusief advies voor het aantal opslagboxen in Haarlem. PickupBox bezorgt opslagboxen bij u voor de deur, zodat u uw inboedel in Haarlem direct kan inladen. Halen en brengen is gratis u betaalt alleen voor de opslag!

Voordelig opslagruimte huren in Haarlem

De prijzen van de opslagruimtes variëren op basis van de grootte en opslagperiode. Een opslagbox huur je al vanaf 2,33 Euro per dag per box. Dit is inclusief alle kosten, dus ook het halen en brengen van de box in Haarlem. Bij ons betekent all-in ook écht inclusief alle kosten. Reserveer vandaag dus nog een opslagruimte op maat in Haarlem. Reserveren is bij ons altijd gratis en vrijblijvend.

Hoeveel opslagruimte heb je nodig?

Door uw postcode in te vullen berekent PickupBox op basis van uw woning hoeveel boxen u nodig heeft, u kunt dit zelf naar boven of beneden bijstellen. Mocht je toch nog twijfelen bel gerust even met PickupBox en wij adviseren u graag.

Huur vandaag nog opslagruimte in Haarlem

Heeft u specifieke vragen over opslagruimte in Haarlem of graag PickupBox aan de telefoon?

Antwoorden op veel vragen zijn direct te vinden via veelgestelde vragen of bel PickupBox via T. 088 78 99 000.