Opslagruimte Harderwijk

Opslagruimte Harderwijk

Tijdelijke opslagruimte Harderwijk

Opslagruimte PickupBox Harderwijk

Bij PickupBox Harderwijk kun je terecht voor tijdelijke opslagruimte. Spullen heb je al snel teveel en een handige plek om belangrijke inboedel op te bergen is dan van essentieel belang. Gun jezelf de luxe van extra ruimte met opslag bij PickupBox Harderwijk.

Voordelen van een opslagruimte in Harderwijk

  • Wij brengen en halen de box, dit scheelt je enorm veel tijd!
  • Reserveren is gratis en vrijblijvend.
  • Reserveer een extra box als je twijfelt over het aantal. Gebruik je die niet, dan kost dat ook niets.

Al onze prijzen zijn inclusief alle kosten, zo kom je nooit voor verassingen te staan.

Hoe werkt de opslagruimte in Harderwijk?

PickupBox werkt met een uniek systeem: huur je een opslagruimte in Harderwijk, dan leveren we een box bij jou voor de deur af. Ophalen doen we standaard op dezelfde dag, zodat jij de box op je gemak kunt inladen. Het halen en brengen zit altijd in ons vaste all-in tarief en scheelt dus niet alleen tijd, maar is ook voordelig!

Wat kost een opslagruimte in Harderwijk?

Een opslagruimte in Harderwijk huren kan al vanaf 2,33 Euro per dag per box. Dit is inclusief alle kosten, dus ook voor het transport van de box. PickupBox Harderwijk biedt opslagruimte van 8, 16, 24 of 32 m3. Alle opslagruimtes zijn per dag opzegbaar en altijd toegankelijk.

Huur vandaag nog opslagruimte in Harderwijk

Wil je graag meer informatie over onze opslagruimtes in Harderwijk? Neem dan contact met ons op via 088 78 99 000 Wij helpen je graag verder!

Reserveer direct uw PickupBox(en) hier en bekijk wat uw opslag of verhuizing kost. Na het invullen van uw gegevens ziet u uw prijs.