Opslagruimte Houten

Opslagruimte Houten

Zoekt u naar opslagruimte in Houten en wilt u het uzelf graag zo gemakkelijk mogelijk maken? Maak dan gebruik van onze mobiele opslag, die we gewoon tot aan de voordeur bij u afleveren. U kunt gebruik maken van een PickupBox, die u zelf kunt inladen om zowel tijd, moeite als geld te besparen. Uiteraard zorgen we voor een goede en duurzame opslag, onder andere voor studenten die tijdelijk spullen willen opslaan. Zit u midden in een verbouwing of zoekt u tijdelijk een locatie terwijl u verhuist? Maak gebruik van onze handige ruimtecalculator.

Opslag voor besparing in tijd en geld

Onze mobiele opslag biedt diverse besparingen, zowel qua tijd, geld als moeite. U hoeft zelf geen vrachtwagen te huren om daarmee naar de opslaglocatie te rijden, we zorgen voor een voordelige PickupBox en is het is voldoende om deze eenmalig in te laden. Vergeet het busje of een vrachtwagen die u nodig heeft om uw spullen te vervoeren, het is voldoende om uw meubels en andere inhoud in de PickupBox te laden. Wij komen de mobiele opslagruimte in Houten gewoon aan de deur afleveren en nemen deze weer mee zodra u klaar bent met inladen.

PickupBox van duurzame materialen voor vertrouwde opslag

Uiteraard kunt u rekenen op een PickupBox van duurzame materialen, die we als geheel op onze opslaglocatie voor u opslaan. De materialen zijn uitstekend bestand tegen invloeden van het weer en bijvoorbeeld condens, zodat u zonder zorgen gebruik kunt maken van de opslag. Wilt u voordelig opslag huren voor uw spullen wanneer u (tijdelijk) naar het buitenland vertrekt, of kunt u de spullen er tijdens een grondige verbouwing in Houten even niet bij hebben? Wij staan graag voor u klaar, u kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week bij ons op de website terecht.

Opslag huren voor studenten in Houten

U kunt online opslag huren in Houten tijdens een verbouwing of verhuizing, maar ook als student kunt u gebruik maken van onze dienstverlening. Verhuist u naar een kleinere kamer en kunt u (tijdelijk) niet alles kwijt, of trekt u tijdelijk weer in bij uw ouders? U kunt online aangeven hoe lang u de PickupBox nodig denkt te hebben, of voorlopig voor onbepaalde tijd gebruik maken van de mobiele opslagruimte in Houten. U kunt opslag huren van 8 m3 tot 40 m3.

Bel voor meer informatie naar PickupBox via T. 088 78 99 000.