Opslagruimte huren in Hilversum

Opslagruimte huren in Hilversum

Bent u op zoek naar opslagruimte in Hilversum, omdat u naar het buitenland vertrekt of er een verbouwing voor de deur staat? We kunnen u in de beide gevallen uitstekend van dienst zijn, we zorgen er met een PickupBox graag voor dat u uw spullen eenvoudig op kunt slaan.

7 dagen per week opslag huren in Hilversum

PickupBox werkt eenvoudig en snel, is voordelig en bovendien online beschikbaar. U kunt 7 dagen per week gebruik maken van advies om zelf na kunt gaan hoeveel ruimte u nodig heeft. Weet u ook al hoelang u de opslag in Hilversum wilt gebruiken, of hangt dat van andere factoren af? Geen probleem, we zijn u de beide gevallen graag van dienst.

Weet u om hoeveel grote meubels, kleine meubels en/of verhuisdozen het gaat? Dan zorgt onze calculator voor een vlotte berekening, zodat u desgewenst aan kunt geven hoe lang u de opslag nodig heeft.
Na 2 maanden is uw PickupBox dagelijks opzegbaar, waardoor u uitermate flexibel bent in de periode dat u er gebruik van wilt maken. Gebruikt u de opslagruimte in Hilversum gedurende 6 maanden of langer? Dan bezorgen we uw spullen ook weer gratis op uw adres, zodra u deze zelf weer kwijt kunt.

Opslagruimte in een PickupBox voor de deur

U kunt de opslagruimte huren in Hilversum, in de vorm van een PickupBox die we bij u voor de deur af komen leveren. De box is zo ontworpen dat u deze eenvoudig kunt vullen met de spullen die u graag op wilt slaan. Vervolgens halen we de box gevuld bij u op en brengen we deze naar onze opslaglocatie in Utrecht, uiteraard goed bestand tegen bijvoorbeeld condens- en weersinvloeden. U zorgt heel voordelig voor opslagruimte in Hilversum, zonder dat u zelf met uw spullen op pad hoeft.

Opslag tijdens een verbouwing

Wilt u tijdens een verbouwing gebruik maken van opslag in Hilversum en omstreken? Wij zijn u er graag mee van dienst. We leveren de box netjes bij u af en halen deze weer op, zodat u zich kunt richten op de verbouwing of andere werkzaamheden en er zo min mogelijk tijd verloren gaat.

Heeft u specifieke vragen of graag PickupBox aan de telefoon?

Antwoorden op veel vragen zijn direct te vinden via veelgestelde vragen of bel voor specifieke vragen naar PickupBox via T. 088 78 99 000