Opslagruimte Mijdrecht

Opslagruimte Mijdrecht

Zoekt u naar opslagruimte in Mijdrecht en wilt u daar het liefst zo min mogelijk tijd en moeite in steken? Dan is de PickupBox het ideale antwoord, wij zorgen ervoor dat we de opslagruimte bij u afleveren en ingeladen weer op komen halen. Hoe dat werkt? Wij bezorgen de PickupBox, u kunt deze inladen en wij brengen deze samen met uw spullen over naar onze opslaglocatie in Utrecht. U kunt online berekenen hoeveel ruimte u nodig heeft met de ruimtecalculator, aan de hand van het aantal grote meubels, kleine meubels en verhuisdozen dat u heeft staan.

Opslag zonder dure bus in Mijdrecht

Wilt u opslag huren in Mijdrecht, maar heeft u geen behoefte aan een dure bus of vrachtwagen, die u bovendien in uw eigen tijd naar de opslaglocatie dient te rijden? Wij begrijpen dat u daar niet op zit te wachten, dus we brengen de mobiele opslagruimte in Mijdrecht gewoon naar u toe. Dit betekent dat u de dure bus niet nodig heeft, waardoor u eenvoudig op de kosten kunt besparen.

Opslag huren en maximale tijdswinst

Daarnaast kunt u opslag huren in Mijdrecht en zorgen voor een maximale tijdswinst. Het is niet nodig om eerst de bus of vrachtwagen vol te laden, daarmee te rijden, deze weer uit te laden en terug te rijden. In plaats daarvan is het voldoende om alleen de PickupBox vol te laden, wij zorgen voor de verdere verwerking hiervan. We zijn u hier graag mee van dienst, om het opslaan van uw spullen zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Opslagruimte om de woning verkoopklaar te maken

Wilt u uw huidige woning verkopen, maar lukt dat niet goed vanwege het grote aantal spullen dat u heeft staan? U kunt mobiele opslagruimte huren in Mijdrecht, voor de spullen die u op dit moment liever even uit het zicht plaatst. Dit helpt u om de woning op een zo aantrekkelijk mogelijke wijze te presenteren, zodat de verkoop vlotter plaats zal vinden. Uiteraard slaan we uw spullen veilig en geconditioneerd op in Utrecht.

BEKIJK UW MOGELIJKHEDEN – Benieuwd naar uw aanbod?
Heeft u specifieke vragen of graag PickupBox aan de telefoon?

Antwoorden op veel vragen zijn direct te vinden via veelgestelde vragen of bel PickupBox via T. 088 78 99 000.