Opslagruimte Nieuwegein

Opslagruimte Nieuwegein

Zoekt u naar opslagruimte in Nieuwegein en gaat u daar liever niet de deur voor uit? Maak gebruik van onze handige online oplossing, de PickupBox die we gewoon bij u thuis afleveren en gevuld weer afhalen. U hoeft geen gebruik te maken van dure vrachtwagens of busjes, in plaats daarvan gebruikt u de voordelige PickupBox, voor uw opslag in Nieuwegein. Wilt u bijvoorbeeld opslagruimte huren tijdens een verhuizing, of bent u aan het verbouwen en staan de spullen momenteel behoorlijk in de weg? Maak gebruik van onze handige ruimtecalculator, zodat u zelf kunt berekenen hoeveel ruimte u nodig heeft.

Online opslagruimte huren en retour plannen

U kunt online opslagruimte huren in Nieuwegein, u hoeft daarvoor niet langer zelf de deur uit om op zoek te gaan. Bekijk online onze beschikbaarheid en bestel direct een PickupBox, of vraag een offerte aan zodat u weet met welke kosten u rekening dient te houden. Weet u al hoe lang u de spullen op wilt slaan, of vindt u het lastig om in te schatten hoe lang u hier gebruik van wenst te maken? Geen probleem, wij brengen de PickupBox langs om die te vullen en leveren deze weer af zodra u de spullen zelf weer kwijt kunt.

Opslag zonder dure vrachtwagens of busjes

U kunt dankzij de PickupBox opslag huren in Nieuwegein, zonder dat u daar aan de andere kant een dure vrachtwagen of in ieder geval een busje bij dient te bestellen. In plaats daarvan brengen wij de box bij u langs, zodat u de spullen eenvoudig in kunt laden. Heeft u de PickupBox gevuld? Dan komen we die weer bij u halen, u hoeft er zelf niet mee op pad. Opslag huren in Nieuwegein was nog nooit zo gemakkelijk en snel!

Onze werkwijze

U vult op de website uw postcode en huisnummer in, vervolgens geeft het systeem een advies op basis van uw woonoppervlakte. Uiteraard kunt u dit aantal nog bijstellen, mocht u alleen een klein deel van de inboedel willen opslaan. U vult de rest van uw gegevens in en kiest een gewenste en beschikbare afleverdatum. Zodra de PickupBoxen bij u voor de deur zijn geleverd, begint u direct met inladen. Zodra u klaar bent, neemt onze chauffeur uw gevulde PickupBoxen weer mee en plaatst deze in ons beveiligde en geconditoneerde opslagdepot in Utrecht.

Via uw eigen account kunt u uw PickupBox retourplannen naar het huidige of uw nieuwe woonadres. Weer kiest u voor een gewenste en beschikbare afleverdatum en vervolgens kunt u na het plaatsen direct beginnen met uitladen.

Bel voor meer informatie over onze werkwijze of onze PickupBox naar T. 088 78 99 000.