Opslagruimte Soest

Opslagruimte Soest

Voordelige opslagruimte in Soest, zonder dat u daar de deur voor uit hoeft; dat is waar we u graag mee van dienst zijn. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Niet bij PickupBox, het mobiele en flexibele alternatief voor de traditionele opslagruimte die u veel tijd, moeite en geld bespaart. U hoeft zelf geen vrachtwagen of busje te huren, het is voldoende om de PickupBox eenmalig in te laden en eenmalig uit te laden.

Hoe werkt PickupBox

Via onze website kunt u één of meerdere PickupBoxen bij u voor de deur laten bezorgen. Na het plaatsen begint u direct met inladen en als u klaar bent nemen wij uw PickupBoxen weer mee en plaatsen deze in ons beveiligde en geconditioneerde opslagdepot. Is de inboedel weer welkom op uw oude of nieuwe adres? Dan komen wij de PickupBoxen op de gewenste datum weer retour bezorgen.

Veilige en schone opslagruimte huren

Uiteraard kunt u opslagruimte huren in Soest die voldoet aan alle kwaliteitseisen die bijvoorbeeld de brandweer stelt. Wij laten in samenwerking met onze partners regelmatig controles op de brandveiligheid en luchtvochtigheid uitvoeren, zodat uw spullen in onze duurzame PickupBox volledig veilig staan en u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. We gebruiken voor de mobiele opslag in Soest een opslaglocatie in Utrecht, waar we uw spullen efficiënt opslaan om de kosten laag te houden. Dat doet natuurlijk niets af aan de veiligheid en hygiëne van onze locatie, zodat u kunt rekenen op een uitstekende vorm van opslag, tegen een scherpe online prijs.

Via onze postcode check geeft ons systeem een advies op het benodigde aantal PickupBoxen voor uw woning. Uiteraard kunt u dit aantal nog aanpassen, mocht u alleen spullen uit de woonkamer of een andere kamer willen opslaan. Na het invullen van de rest van uw gegevens, resteert alleen nog maar het kiezen van een beschikbare datum in onze planning en wij zorgen dat wij op tijd bij u op de stoep staan.

BEKIJK UW MOGELIJKHEDEN – Benieuwd naar uw aanbod?