Opslagruimte Zoetermeer

Opslagruimte Zoetermeer

Tijdelijk opslagruimte in Zoetermeer huren

Ga je verhuizen, verbouwen of wil je om wat voor reden dan ook je persoonlijke of zakelijke inboedel tijdelijk opslaan in Zoetermeer? PickupBox biedt de ideale opslagruimte in Zoetermeer. Door onze handige thuisbezorg en ophaalservice hoef je jouw spullen niet verder dan de voordeur te verslepen. En omdat je maar één keer hoeft in en uit te laden, is dit ook nog eens veiliger voor je spullen!

Hoe werkt PickupBox

PickupBox werkt efficiënt en simpel! Huur je een opslagruimte in Zoetermeer, dan zetten wij de box bij jou voor de deur klaar. Je kunt direct beginnen met inladen en zodra je klaar bent nemen wij de PickupBox(en) weer mee en plaatsen deze in onze beveiligde en geconditioneerde opslagdepot. Zodra je inboedel weer welkom is op het oude of je nieuwe adres, dan komen wij het op de gewenste dag weer retour bezorgen.

Wat kost een PickupBox

PickupBox Zoetermeer biedt opslagruimte van klein tot groot: ruim genoeg om enkele dozen op te bergen óf om je hele inboedel in op te slaan. Een opslagruimte in Zoetermeer huren kan al vanaf € 2,30,-  per dag per box. Dit is inclusief alle kosten, dus ook voor het halen en brengen van de box. Ga je verhuizen met PickupBox, dan rekenen we de kilometers tussen je oude en nieuwe woning x € 2,50,-.

Voordelen opslagruimte Zoetermeer

  • Je inboedel beveiligd en geconditioneerd opgeslagen.
  • Opslagruimte kun je dagelijks opzeggen.
  • Zeer scherpe all-in huurtarieven.
  • Je betaalt alleen voor de box die je gebruikt.
  • Veilig, flexibel & betrouwbaar.
  • Uniek concept: wij brengen én halen de box kosteloos.

bekijk uw mogelijkheden

Wilt u meer informatie over onze werkwijze of de opslagboxen, neem dan gerust contact met ons op via T. 088 78 99 000.