Verhuizen binnen of naar Amsterdam

Verhuizen binnen of naar Amsterdam

Bij een verhuizing komt veel kijken. Vragen als: kies ik een professioneel verhuisbedrijf in Amsterdam of ga ik voor een studenten verhuisservice? Past die ene kast wel door de deur? Levert het verhuisbedrijf mijn spullen wel onbeschadigd af? Schieten door uw hoofd. Het is dan goed om te weten dat PickupBox u een hoop zorgen, gedoe en geregel uit handen neemt. PickupBox verzorgt het transport en de opslag van uw dierbare spullen. Wij halen uw spullen voor de op, slaan ze op in onze opslag en leveren alles schadevrij af op uw nieuwe adres in Amsterdam. Ook als dit driehoog-achter is. Geen punt voor PickupBox. Door het slimme formaat van 1.60 m breed past een PickupBox altijd. Ook in smalle doorgangen.

PickupBox levert doe-het-zelf opslag voor particulieren en bedrijven. Wij zijn geen verhuisservice in de traditionele zin van het woord, maar we leveren weldegelijk service tijdens uw verhuizing binnen of naar Amsterdam. U hoeft zich namelijk geen zorgen te maken om uw inboedel. U pakt in en wij doen de rest. En wilt u tussendoor even wat uit uw PickupBox pakken? Geen probleem! Laat het ons wel van tevoren weten, dan zetten we uw box vast klaar.

Verhuisbedrijf Amsterdam vs. self storage in Amsterdam

Verhuizen is best een dure grap. Een verhuisbedrijf inhuren kost al gauw zo’n € 60 tot € 70 per uur. Self storage via PickupBox in Amsterdam is een voordelig alternatief dat niet alleen goedkoper is, maar waar uzelf volledig in controle bent.

De voordelen van self storage via PickupBox:

 • U maakt geen kosten voor een verhuisbusje, aanhanger of verhuisteam.
 • Uw spullen staan veilig en droog voor uw deur en in onze opslag.
 • U kunt altijd bij uw spullen.
 • Uw spullen zijn verzekerd tijdens het transport en opslag.
 • U laadt een PickupBox snel en makkelijk in. Zo bespaart u een hoop tijd.
 • U regelt alles zelf gemakkelijk online via Mijn PickupBox.
 • U heeft geen zorgen meer over transport en opslag van uw spullen.

Het enige dat u nog hoeft te doen: inpakken, hulptroepen optrommelen om te sjouwen, zorgen voor koffie en wat broodjes en natuurlijk een klusbiertje voor achteraf ?.

Met PickupBox wordt verhuizen binnen of naar Amsterdam een makkie.

Verhuisservice: 13 Paktips

Een PickupBox inladen is zo gepiept, binnen 45 minuten bent u klaar. Een goede voorbereiding is hierbij het halve werk. Wij hebben enkele tips voor u op een rijtje gezet om efficiënt en snel uw PickupBox in- en uit te laden:

 1. Spaar van tevoren oude kranten op. Hier kunt u glaswerk en andere breekbare spullen inwikkelen.
 2. Bedenk van tevoren hoe u het wilt gaan doen en schrijf dit puntsgewijs op; welke ruimte eerst, welke vrienden vraagt u en wie kan wat doen.
 3. Zorg dat er voldoende verhuisdozen zijn. Wellicht een open deur, maar het is echt heel vervelend als u last minute niet uitkomt en tijd verliest door het halen van nieuwe. Daarnaast nemen veel winkels ongebruikte verhuisdozen terug.
 4. Regel verhuisdekens om uw spullen te beschermen. U krijgt van PickupBox standaard 2 verhuisdekens GRATIS te leen.
 5. Haal meubels alvast zoveel mogelijk uit elkaar.
 6. Doe schroeven van meubels in boterhamzakjes en plak ze met een stukje tape vast aan een onderdeel van het betreffende meubelstuk. Doe eventueel nog een Post-it in het zakje met de schroeven en schrijf de naam van het meubelstuk erop. Bijv. “bed slaapkamer Laura”.
 7. Koop witte etiketten en markers zodat u op iedere doos kunt aangeven wat erin zit.
 8. Plak de etiketten altijd op dezelfde plek, bijvoorbeeld rechts bovenin op de voorkant, dit voorkomt later een hoop gezoek en gedraai met dozen.
 9. Zet de verhuisdozen met etiketten naar voren gericht in de PickupBox, zo ziet u tijdens het uitladen direct wat erin zit.
 10. Noteer op hoofdlijnen per PickupBox wat erin zit. Handig voor als u tussendoor iets moet opzoeken of wanneer u gaat uitladen.
 11. Zet de dozen en spullen in volgorde van inladen alvast zoveel mogelijk klaar. Onthoud hierbij: first in, last out. Dus wat u als eerste nodigt heeft, laad u als laatste in.
 12. Zet zware dozen onderop, deze gaan dus als eerste de box in.
 13. Sorteer per ruimte. Zet alles van de keuken zoveel mogelijk in 1 PickupBox.

Heeft u meer dan 45 minuten nodig om in te laden? Geen probleem. U bepaalt wanneer de chauffeur uw spullen op komt halen. U hoeft zich wat ons betreft dus niet te haasten. Werkt wel zo lekker.

Verhuizen en opslag in Amsterdam

Benieuwd naar uw PickupBox-kosten in Amsterdam? Op basis van uw adresgegevens berekenen wij automatisch hoeveel boxen u nodig heeft. U hoeft ze daarna alleen nog maar te bestellen.