Opslagruimte

Opslagruimte huren bij PickupBox

Tijdelijk opslagruimte voor je spullen nodig? Regel het gemakkelijk en snel met PickupBox!

Opslagruimte is er in vele soorten en maten. Je kent de traditionele selfstorage, maar de mobiele variant sluit vaak veel beter aan op jouw wensen. Want zeg nou zelf, was je van plan met een aanhanger of busje heen en weer te gaan rijden?

PickupBox zet opslagboxen bij jou voor de deur. Je laadt ze in met (een gedeelte van) jouw inboedel en wij nemen ze weer mee. Eén PickupBox is al voldoende voor het opslaan van de inboedel van een tweekamerappartement!

De voordelen van onze opslagruimte

 • Opslagruimte gratis thuisbezorgd
 • Bij jou voor de deur op elk gewenst moment
 • Beveiligde en geconditioneerde opslag
 • Dubbelwandige box voor optimale bescherming
 • Online advies opslagvolume o.b.v. woninggegevens
 • Leveringen ingepland op uur nauwkeurig
 • Zaterdag levering mogelijk
 • 100% aflevergarantie
 • Wij weten niet wat addertjes zijn

Waarom juist PickupBox?

 1. Inladen wanneer jij dat wilt
  Heb je niet zoveel spullen, dan kun je het vaak zo meegeven. Heb je meer spullen in te laden? Dan is het fijn als de chauffeur tussentijds naar een adres in de buurt kan rijden. Dat gaat niet als de boxen op de vrachtwagen blijven staan. Daarom zetten we de PickupBox op de stoep en werken we allemaal door.
 2. Online en telefonisch het beste advies
  Door onze samenwerking met het Kadaster kunnen wij op basis van jouw woonoppervlak een inschatting maken van de benodigde opslagruimte. Blijkt tijdens het inladen dat je niet genoeg ruimte hebt? Dan leveren wij dat na. Heb je teveel ruimte? Dan betaal je voor die box geen opslagkosten.
 3. Onze logistieke formule
  De transportstandaard van PickupBox is inmiddels ontwikkeld tot iets unieks met vele voordelen. We leveren tot in de smalste straten. Bovendien hebben we het beste materiaal om jouw spullen veilig van A naar B te brengen.
 4. De ideale box
  De PickupBox is van een perfect formaat. Je meubels passen erin, maar voor de deur geeft de PickupBox geen hinder voor andere weggebruikers. Door het rechthoekige oppervlak is de box steviger en past hij op een parkeerplaats of op de stoep. Als je klaar bent kun je de PickupBox met een cijferslot afsluiten. Je hoeft dus niet te wachten tot we de PickupBox weer komen halen.
 5. Alles eenvoudig online geregeld
  Informatie met betrekking tot jouw PickupBox is online in te zien via je eigen PickupBox-account, waarin je deels zelf de planning bepaalt.
 6. Geconditioneerde en beveiligde opslag
  Het is natuurlijk de bedoeling dat jouw spullen er weer net zo uitkomen als dat ze erin gingen. Daarom is het belangrijk dat jouw spullen in een verwarmde, droge hal staan opgeslagen.
 7. Tussentijds bezoek van je PickupBoxen is gratis
  Tussentijds iets nodig? Maak een afspraak en wij zetten je PickupBox klaar. Je kunt op je gemak je spullen uitzoeken.