Opslagruimte Roermond

Opslagruimte Roermond

Tijdelijke opslagruimte huren

Ben je van plan te gaan verbouwen of verhuizen? Of zijn er andere redenen om tijdelijk je inboedel op te slaan? Maak dan gebruik van een PickupBox! Dát is opslagruimte Roermond. Wij bezorgen één of meerdere opslagboxen in één keer op jouw adres. Je laadt de boxen zelf in en wij halen ze weer op. Geen gedoe met het huren van busjes of aanhangers met alle risico’s van dien. PickupBox werkt veel sneller en veiliger! Spullen weer nodig? Wij brengen alles weer retour naar het gewenste adres!

Wat kost een opslagbox in Roermond?

Bij PickupBox Roermond betaal je per box per maand. Wij geven vooraf altijd een duidelijke prijs en dat is inclusief bezorgen, ophalen, opslaan en weer terugbezorgen. Geen tussentijdse verhogingen dus en geen addertjes onder het gras. Heel handig voor als je nog niet weet voor hoe lange periode je opslag nodig hebt.

Twijfel je over de benodigde opslagruimte? Bereken dan zelf hoeveel boxen je nodig hebt met onze ruimtecalculator.

Voordelen opslagruimte Roermond

  • Opslagruimte kun je dagelijks opzeggen.
  • Veilig, flexibel & betrouwbaar.
  • Je betaalt alleen voor de boxen die je gebruikt.
  • Zeer scherpe All-In huurprijzen.
  • Uniek concept: wij brengen én halen de box kosteloos.

Huur vandaag nog een opslagbox in Roermond

Hoeveel opslagruimte heb je nodig? Vul je postcode in en je krijgt direct een advies op basis van de afmetingen van je woning. Natuurlijk kan je ook de ruimtecalculator gebruiken om een deel van je inboedel op te slaan. Vervolgens kan je gemakkelijk een reservering plaatsen.

Wil je graag meer informatie over PickupBox? Antwoorden op veel vragen zijn direct te vinden via veelgestelde vragen of bel naar  088 78 99 000.