Sittard

Sittard

Opslagruimte Sittard

Tijdelijk je inboedel opslaan

Opslagruimte in Sittard huren voor je overvolle berging of zolder? Of wil je inboedel het huis uit vanwege een verhuizing of verbouwing? Dan biedt PickupBox Sittard een snelle en betaalbare oplossing in de vorm van tijdelijke opslagruimte. Efficiënt, veilig en heldere prijsafspraken. Vooraf weet jij waar je aan toe bent!

PickupBox dé opslagruimte in Sittard?

PickupBox werkt heel simpel. Reserveer online je opslagruimte en wij zetten het benodigde aantal boxen bij jou voor de deur. Gelijkvloers laad je jouw meubels en andere spullen in. We halen de box dezelfde dag weer op en plaatsen die in onze beveiligde opslagruimte in Sittard. Efficiënt en simpel!

Wat kost een opslagruimte in Sittard?

Je betaalt bij PickupBox in Sittard alleen voor de ruimte die je gebruikt. Want vooraf kun je niet altijd precies weten hoeveel boxen je nodig hebt. Voor het halen en brengen van de box rekenen we niets extra’s. Je krijgt voor elke euro opslagmogelijkheid! PickupBox Sittard heeft opslagruimte beschikbaar van 8 m3 tot tot hoeveel je maar nodig hebt. De huur is per dag opzegbaar. Reserveer vandaag nog jouw opslagruimte in Sittard en laat die boxen maar komen!

Voordelen opslagruimte Sittard

  • Veilig, flexibel & betrouwbaar.
  • Alle opslagruimten zijn goed beveiligd.
  • Zeer scherpe all-in huurtarieven, geen aparte kosten voor transport.
  • Uniek concept: wij brengen én halen de box kosteloos.
  • Opslagruimte kun je dagelijks opzeggen.
  • Je betaalt alleen voor de box die je gebruikt.

Huur vandaag nog opslagruimte in Sittard

Het is vaak lastig om vooraf precies te bepalen hoeveel opslagruimte je nodig hebt. Als hulpmiddel kun je gebruik maken van onze ruimtecalculator, of contact opnemen voor een persoonlijk advies via 088 78 99 000. Bij PickupBox zit je nooit ergens aan vast. Je kunt altijd wisselen naar meer of minder boxen. Vraag eventueel eerst een vrijblijvende offerte aan om een opslagruimte in Sittard te huren.