Venray

Venray

Tijdelijke opslagruimte Venray

Venray opslagruimte thuisbezorgd! Al voor € 89,- per maand met gratis bezorgservice. Gemakkelijk en snel voor de deur inladen!

Heb je tijdelijke opslagruimte voor je meubels nodig? Laat dan een PickupBox GRATIS bij je thuis voor de deur bezorgen in Venray en omstreken. Wil je binnen een paar uren het opslaan van je inboedel/meubels geregeld hebben? Huur dan een PickupBox die al voor € 267,- bij je wordt thuisbezorgd én weer wordt teruggebracht. Bespaar je tijd met het overladen en vervoeren. Je hoeft alleen nog maar je spullen in de PickupBoxen te zetten en af te sluiten met de gratis meegeleverde sloten. Wij halen de box weer op en plaatsen hem door naar ons geconditioneerde en beveiligde opslagdepot. Dat is opslagruimte in Venray. Dus heb jij tijdelijke opslag nodig omdat je gaat verhuizen of ruimte nodig hebt om te verbouwen? Reserveer online jouw PickupBoxen en ervaar het gemak!

Hoeveel opslagruimte heb je nodig?

Op basis van de afmetingen van je woning (postcode + huisnummer) kunnen we een advies geven van het benodigde aantal PickupBoxen. Tenminste, als het om de gehele inboedel gaat. Sla je een deel op? Ook daarvoor kan je onze calculator gebruiken. Je laadt vervolgens zelf de meubels in en sluit je af met de gratis meegeleverde sloten. Wij halen hem weer op als je klaar bent en plaatsen hem door naar ons opslagdepot. Een zeer efficiënt concept tegen een zeer voordelige prijs. Simpel online te regelen. Bekijk hieronder wat de prijzen zijn op jouw adres in Venray door je postcode en huisnummer in te vullen.

Hoe werkt de opslagruimte in Venray?

PickupBox werkt heel simpel: Je reserveert online, PickupBox bezorgt de opslagboxen op de gewenste dag. We geven vooraf natuurlijk door hoe laat wij verwachten te komen. Dat scheelt wachten, want je hebt vast nog meer te doen. Als de PickupBoxen ingeladen zijn halen wij ze weer op en plaatsen ze dezelfde dag nog in ons opslagdepot. Wanneer de inboedel weer welkom is, wordt de PickupBox weer netjes retour gebracht! Super efficiënt inladen en klaar! Je zal merken dat PickupBox veel tijdwinst oplevert. De gemiddelde inlaad tijd van 1 PickupBox [8 m3] is 45 min en 1 PickupBox plaatsen wij precies op een parkeerplaats van een personenauto.

Voordelen opslagruimte Venray

  • Uniek concept: wij brengen én halen opslagboxen in Venray
  • Alle opslagruimten zijn droog, schoon en beveiligd
  • Scherpe prijzen, zonder verassingen achteraf
  • Geen tussentijdse verhogingen!
  • Opslagruimte dagelijks opzegbaar.
  • Zelfs mogelijk op zaterdag!

Twijfelt u over de opslagruimte die u wilt huren?

Antwoorden op veel vragen zijn direct te vinden via veelgestelde vragen of bel voor advies over opslagruimte in Venray naar T. 088 78 99 000.

Huur vandaag nog opslagruimte in Venray

Bekijk gauw welke aanbieding we voor jou hebben!