Verhuisservice

Privé: Verhuisservice

PickupBox biedt naast opslag ook een vernieuwende en gemakkelijke verhuisservive. Goedkoop verhuizen met PickupBox is heel eenvoudig. Wanneer u gaat verhuizen kunt u een PickupBox bestellen, het benodigde aantal boxen worden bij u voor de deur bezorgd. U start met het inladen van alle spullen in de PickupBox. Wanneer het inladen gelukt is geeft u eenvoudig via de website door dat u klaar bent. PickupBox komt de boxen weer ophalen en verhuizen alle spullen naar uw nieuwe adres. Een aantal maanden opslag tussen uw verhuizingen door? Geen probleem, PickupBox slaat alles graag veilig voor u op.

Verhuizen voorbereiden

Wanneer u gaat verhuizen is het fijn om vooraf al veel geregeld te hebben. Op tijd starten met plannen van de verhuizing help hierbij. Regel verhuisdiensten en producten, zoals verhuisdozen of hulp bij de verhuizing. De verhuizing zal soepel en sneller gaan. PickupBox verzorgt vervoer en opslag van uw spullen veilig en flexibel. Doordat uw opslagboxen thuis worden bezorgd is het vervoer vanaf de deur geregeld. Door onze haal- en breng verhuisservice kunnen we alles netjes inplannen om u van alle gemakkelijk te voorzien.

Gratis verhuisdozen bestellen bij PickupBox?

Verhuisdozen voor uw verhuizing zijn belangrijk. Vooral stevig, gemakkelijk te vouwen en op te bergen. Voor u zelf, uw vrienden en familie die komen helpen is het fijn als alle spullen goed en veilig opgeborgen worden in verhuisdozen. Via verhuisdozendeal.nl kunt u de professionele verhuisdoos bestellen die heel eenvoudig in elkaar kunnen worden gezet.

Hoeveel kost de PickupBox verhuisservice?

Geef uw postcode in en volg de stappen over uw verhuizing. PickupBox kan door de jarenlange ervaring goed inschatten boxen u nodig heeft voor de verhuisservice. Online wordt direct een berekening van het aantal benodigde boxen getoond. Wanneer uw verhuizing gepland kunt u de data ingeven, u kan direct zien of PickupBox beschikbaar is en tegen welke prijs. PickupBox helpt u graag met adviezen en service om u zo simpel en gemakkelijk mogelijk te laten verhuizen.

Verhuizen met een tussenperiode

Wanneer u een aantal maanden opslag nodig heeft, bijvoorbeeld als uw nieuwe huis nog afgemaakt wordt, biedt PickupBox tijdelijke opslagruimte. U hoeft uw spullen niet opnieuw te verplaatsen, zoals bij traditionele opslag, PickupBox plaatst de boxen met uw spullen tijdelijk in een beveiligde opslaglocatie. Wanneer u uw nieuwe woning gereed is brengt PickupBox uw boxen terug en kunt u direct in spullen in nieuwe woning plaatsen en is de verhuizing gereed met de verhuisservice op maat. Simpel en gemakkelijk met PickupBox.