Verhuizen Doorn

Verhuizen Doorn

Met PickupBox is het verhuizen in Doorn snel gedaan!

Wanneer je gaat verhuizen in Doorn is het van belang dat je weet waar je aan toe bent. Het verhuizen in Doorn, uit Doorn en naar Doorn kan op verschillende manieren. Het is gebruikelijk om voor het verhuizen een verhuisbedrijf te bellen die op de oude wijze te werk gaat, een grote vrachtwagen komt langs en een groep sterke mannen schiet te hulp. Wanneer de ruimte leeg is en alles in de verhuiswagen staat rijdt deze naar het volgende adres. De verhuiswagen wordt uitgeladen door de sterke mannen en voor je het weet is de verhuizing afgerond. In dit geval is totale traject van verhuizen uitbesteed. Het totaal uitbesteden van de verhuizing is de duurste mogelijkheid binnen dit traject. Verhuizen in Doorn kan stukken goedkoper.

Goedkoper verhuizen

Goedkoper verhuizen is mogelijk met de nieuwe slimme efficiƫnte manieren die tegenwoordig binnen de verhuismarkt aanwezig zijn. Als je ervoor kiest om een vrachtwagen te laten komen is er een kans aanwezig dat niet alle beschikbare kubieke meters die de wagen bevat gebruikt worden. Nu zijn er slimme bedrijven die eerst bekijken hoe groot uw woning is, en daarop inspelen. Nu is er PickupBox, een slim bedrijf wat mobiele opslagruimtes voor de deur plaatst. De opslagruimtes zijn 8 kubieke meter, er passen ongeveer 80 verhuisdozen in. Aan de hand van de grootte van de woning bekijken wij hoe veel mobiele opslagruimtes er nodig zijn.

Hoe dan verder?

Nou, heel gemakkelijk. In plaats van het dure authentieke verhuisbedrijf komen wij dus. Eerst bekijken wij hoeveel mobiele boxen u nodig heeft, dan sturen wij u een offerte met het kostenplaatje. Als er akkoord wordt gegaan met de offerte kan je zelf aangeven wanneer wij de boxen moeten leveren, op dat moment komen wij netjes de boxen voor de deur afleveren.

Nadat de boxen voor de deur zijn geleverd laadt je deze zelf in. Als alle spullen in de boxen zitten is het tijd om de boxen op te halen en te verplaatsen. Het verplaatsen van het oude adres kan natuurlijk naar het nieuwe adres, maar mocht dit niet schikken kan je ervoor kiezen om tijdelijk de mobiele opslagruimtes te stallen in onze beveiligde hal. Als de boxen voor de deur worden afgeleverd worden deze direct uitgeladen, dit neemt ongeveer een half uur per box in beslag. Als alle boxen leeg zijn nemen wij ze weer mee! Verhuizen was nog nooit zo makkelijk! Klik hier om direct de beschikbaarheid.