Verhuizen in Driebergen

Voordelig en gemakkelijk verhuizen in Driebergen?

Verhuizen in Driebergen is nog nooit zo gemakkelijk en voordelig geweest. Gaat u verhuizen naar of rondom Driebergen dan is PickupBox de oplossing. Verhuizen was nog nooit zo leuk en overzichtelijk, de nieuwe manier van verhuizen gaat sneller dus bespaart veel tijd. Naast het besparen van veel tijd bespaart u ook veel geld. Verhuizen in Driebergen was nog nooit zo leuk en gemakkelijk.

Zelf doen in plaats van uitbesteden is de nieuwe manier van besparen, dat wisten wij natuurlijk al. Wij hebben alle aspecten die bij een verhuizing komen kijken op een rij gezet. Een aantal aspecten doen wij, en een aantal onderdelen doet u zelf.

Geldbesparing

Als gespecialiseerd bedrijf in de verhuisindustrie houden wij elk aspect onder de loep. Een aspect als zelf inladen is een onderdeel dat bij authentieke verhuisbedrijven niet voorkomt. Dit is een van de duurste onderdelen van een verhuizing. Als 4 man sterk 3 uur aan het inladen is, en 2 uur aan het uitladen bestaat de factuur al uit minimaal 20 arbeidsuren. Dit kan al gelijk staan aan duizend euro.

Voordelig PickupBox

Wanneer je kiest voor PickupBox, kies je voor een andere methode van verhuizen. PickupBox bezorgt u de ruimte, wij bezorgen bij u voor de deur mobiele opslagruimtes die u zelf kunt inladen. Op de website kunt u gemakkelijk een postcode check doen, aan de hand hiervan geven wij u een schatting van het aantal boxen. Wij bezorgen de boxen, u laadt deze in, en wij gaan ermee op pad. Er zijn twee mogelijkheden aan de hand van uw wens, wij kunnen de gevulde boxen naar uw volgende gewenste bestemming vervoeren of u kunt ervoor kiezen om de boxen tijdelijk op te slaan. Met deze mogelijkheden maken we verhuizen nog gemakkelijker. Wanneer de boxen op het nieuwe adres worden afgeleverd, kunt u deze direct weer uitgeladen, en is de verhuizing voltooid!