Verhuizen Leusden

Verhuizen Leusden

Verhuizen in Leusden was nog nooit zo gemakkelijk en betaalbaar met PickupBox! Gemakkelijk verhuizen in Leusden kan natuurlijk met PickupBox! Zelf in en uitladen zonder personeel dat in de weg loopt en wat aangestuurd moet worden. Verhuizen in Leusden doe je natuurlijk zelf, met een beetje hulp van PickupBox. Wanneer je kiest voor PickupBox kies je voor veilig transport met de beste chauffeurs en de hoogste expertise. Geen busje huren, geen voorrijkosten, geen borg, geen gezeur, gewoon PickupBox!

Het concept PickupBox

Wanneer je gaat verhuizen, verbouwen of tijdelijke opslag nodig hebt is het van belang dat je de mogelijkheden goed onder de loep neemt. Ons concept sluit op vele wensen aan, denk aan het klaarmaken van een woning voor de verkoop, of het realiseren van een wereldreis? Wij passen op je inboedel zolang je deze niet nodig hebt!

Via onze website kan gemakkelijk en online een verhuizing of een opslagruimte geregeld worden. Op de website staat een slimme tool die de wens op maat maakt, dit begint bij een postcodecheck die ziet hoeveel ruimte de woning ongeveer bevat. Nadat er vastgesteld is hoeveel ruimte er in de woning aanwezig is bekijken wij hoeveel mobiele opslagboxen er nodig zijn om te inboedel in op te slaan of te verhuizen.

Nadat de wens op maat gemaakt is sturen wij een offerte per mail toe, wanneer er akkoord is gegaan met de offerte kan vanuit de mail gemakkelijk een reservering geplaatst worden op een tijdstip wanneer de mobiele opslagruimtes nodig zijn. De ruimtes worden ingeladen, als deze vol zijn wordt online via de link in de mail aangegeven dat deze gevuld zijn, onze chauffeur komt deze dan halen. Als onze chauffeur de mobiele opslagruimtes op de oplegger heeft geladen is het tijd om deze naar het volgende adres te brengen wat is aangegeven. Indien er is gekozen voor opslag worden de mobiele opslagruimtes naar onze verwarmde beveiligde hal gebracht, hier staan de spullen totdat deze weer nodig zijn! Wanneer deze weer nodig zijn kan via het aangemaakte account op de PickupBox website worden aangegeven dat deze retour moeten, de chauffeur brengt de mobiele opslagruimtes weer voor de deur op het gewenste adres! Zo makkelijk kan het zijn met PickupBox!

Wil je graag weten of PickupBox ook beschikbaar is in Leusden? Bekijk dan hier de beschikbaarheid.