Verhuizen Odijk

Verhuizen Odijk

Bij het verhuizen in Odijk moet natuurlijk een hoop geregeld worden. Dit kost veel moeite en tijd. Het heen en weer rijden in Odijk is natuurlijk niemand zijn hobby vandaar dat PickupBox u komt helpen bij het verhuizen in Odijk! PickupBox probeert u de beste service te geven die u nodigt heeft bij het verhuizen. Zo proberen wij het verhuizen in Odijk een plezier te maken.

Wat is PickupBox

PickupBox is een opslag –en verhuisbedrijf dat het verhuizen in en rondom Odijk voor u uithanden neemt. Wij zorgen dat u spullen veilig bij uw nieuwe adres terecht komen. Dit kan door middel van de PickupBox die 8 kubieke meter opslag biedt. Dit is een hoop ruimte dat gelijk staat aan maar liefst 80 verhuisdozen die tevens ook te bestellen zijn op verhuisdozendeal.nl . Wij bezorgen de PickupBox(en) recht voor de deur en dan kunt u uw spullen direct inladen en komen wij de box meteen weer ophalen. Vervolgens brengen wij de box naar uw nieuwe adres of slaan wij de box(en) op in ons opslagdepot. U kunt aangeven wanneer u de box(en) weer geleverd wilt hebben op u nieuwe adres. Dan zorgen wij dat deze box(en) weer veilig voor u deur staan zodat u de spullen weer direct kunt uitladen. Zo snel en gemakkelijk met PickupBox.

Hoe kan ik een PickupBox bestellen?

Het bestellen van de PickupBox(en) kan heel gemakkelijk geregeld worden. Op www.pickupbox.nl kunt u een offerte aanvragen, in die offerte vragen wij diverse gegevens van u en van uw huis. Door middel van de postcodecheck wordt weergeven hoeveel PickupBox(en) u nodigt heeft, op basis van uw woonopppervlakt. De datum van het bezorgen van de PickupBox(en) dienen direct ingevuld te worden en wanneer de PickupBox(en) geretourneerd dienen te worden hoeft niet direct ingevuld te worden. Indien deze gegevens zijn ingevuld kunt u op de knop drukken om deze offerte aan te vragen. Vervolgens reageren wij zo snel mogelijk op de aanvraag en bekijken wij of de juiste gegevens zijn ingevuld. Als de gegevens juist zijn ingevuld komen wij PickupBox(en) op uw adres afleveren. Als u de PickupBox(en). geretourneerd bezorgt wilt hebben, kunt u zelf de PickupBox(en) retour plannen via onze website. Een offerte is bij ons altijd vrijblijvend. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Klik hier en bekijk direct wat uw verhuizing kost!