Verhuizen in Soest

Verhuizen in Soest

Waarom PickupBox voor verhuizen in Soest?

PickupBox verzorgt uw hele verhuizing bij het verhuizen in Soest. Wij hebben professionals op het gebied van spullen van A naar B rijden en terug. PickupBox heeft speciaal ontwikkelde boxen voor opslag van ongeveer 8m3, om uw verhuizing in Soest optimaal te laten verlopen. De boxen zijn op speciale afmetingen ontwikkeld waardoor deze voor de deur kunnen staan, en daardoor ideaal zijn voor het verhuizen in Soest.

Het grootste voordeel is dat u gemakkelijk uw PickupBox kan inladen en uitladen. Indien uw klaar bent met inladen brengen wij de boxen naar uw nieuwe adres in Soest of uw nieuwe woning elders in het land. Verhuizen hoeft voor u geen zorgen met zich mee brengen, we nemen een groot deel voor u uit handen. Indien boxen langer opgeslagen dienen te worden, biedt PickupBox tijdelijke opslagruimte aan voor de tussenperiode tijdens het verhuizen.

Wat moet ik doen?

Bij het verhuizen hoeft u alleen de spullen in de Pickupbox te plaatsen en weer uit te laden. PickupBox verzorgt het vervoer van uw boxen, van uw woning in Soest naar uw nieuwe adres weg, wanneer u uw nieuwe plek weer heeft gevonden in Soest, we kunnen de boxen ook later retourneren. Voor de verhuizing mag u de PickupBox uitladen en nemen wij hem weer mee. Via mijn.pickupbox.nl kunt u aangeven wanneer u beschikbaar bent en waar in Soest uw verhuisboxen wilt laten plaatsen.

Hoe kan ik PickupBox bestellen?

PickupBox is online te bestellen, u krijgt direct een prijsvoorstel te zien en of PickupBox beschikbaar is in Soest via onze postcodecheck. Vervolgens berekenen wij het aantal boxen op basis van de oppervlakte en inhoud van uw woning in Soest. Wij rekenen uit hoeveel boxen u nodig heeft en bieden een vrijblijvend advies. Bij vragen nemen we korte termijn contact met u op. Daarnaast ontvangt u een e-mail hoe PickupBox te werk gaat en we uw verhuizing zo gemakkelijk mogelijk kunnen laten verlopen.