Verhuizen Lelystad

Verhuizen Lelystad

Verhuizen in of naar Lelystad kan nu ook heel gemakkelijk geregeld worden door verhuisbedrijf PickupBox. Met ons concept maken wij het verhuizen in Lelystad of naar Lelystad een plezier. Maar natuurlijk heeft u zo veel keuze of u het verhuizen zelf regelt uit besteed. En of u dan een vrachtwagen of een vrachtwagen met chauffeur huurt. Noem maar op. Maar PickupBox levert de box voor uw deur en die kunt u zo inladen en kunnen wij de boxen opslaan of gelijk transporteren naar uw nieuwe adres. Zo kunt u voordelig en gemakkelijk verhuizen in of naar Lelystad, met PickupBox.

Verhuizen met PickupBox

Als u ervoor kiest om met PickupBox te verhuizen kunt u dat als volgt regelen. U bestelt via www.pickupbox.nl het aantal boxen dat u wilt hebben. Dit is heel gemakkelijk te doen via onze postcodecheck die bovenin het scherm weergeven word. Zo kunnen deze boxen voor u berekend worden of dat kunt u zelf handmatig doen. Vervolgens komen wij de boxen leveren op de door u gewenste data. De boxen worden rechtstreeks voor de deur geleverd en worden direct ingeladen en worden direct meegenomen.

De boxen worden vervolgens direct geleverd bij uw nieuwe adres of heeft u de keuze gemaakt om de boxen op te slaan dan brengen wij de boxen naar onze opslag in Cothen. Indien de boxen opgeslagen zijn in Cothen en u wilt de boxen geretourneerd hebben, dan is dat natuurlijk geen probleem. Als u de boxen geretourneerd wilt hebben dan kunt u dit aangeven op www.pickupbox.nl in uw mijn PickupBox account en komen wij de boxen bij uw nieuwe adres afleveren. Zo snel en gemakkelijk geregeld met PickupBox!

Verhuistips

De 5 belangrijkste/handigste verhuistips voor het verhuizen met PickupBox:

  1. Zorg ervoor dat u alle spullen stevig heeft geplaatst in de PickupBox;
  2. Zorg dat de breekbare goederen boven in de PickupBox geplaatst zijn;
  3. Zorg dat u vooraf gedurende weken voorbereidingen treft zodat u gemakkelijk en snel kunt inladen;
  4. Zorg ervoor dat u dozen met loze ruimtes opvult met vulmateriaal. Denk hierbij aan piepschuim of kranten;
  5. Dit is een extra tip die niet essentieel is maar wel handig kan zijn: nummer uw verhuisdozen en houd een checklist bij, zo kan u de spullen na het uitladen gemakkelijker ordenen.