Verhuizen Woerden

Verhuizen Woerden

Verhuizen naar Woerden oftewel het Groene hart is nu volledig te regelen met PickupBox. Het enige wat u moet doen bij het verhuizen in Woerden of naar Woerden is de spullen in en uitladen. Bij het inladen bent u circa 1 uur bezig en het uitladen na het verhuizen vaak nog sneller. Verhuizen in Woerden is op dit moment een populair item, men heeft hier alles in Woerden. Winkels tot de mooiste plekken om te wandelen en zelfs heeft Woerden een eigen Bioscoop waar heerlijk genoten kan worden. Genoeg redenen om te gaan verhuizen in of naar Woerden, u hoeft de stad niet meer uit.

Verhuistip

Bij het verhuizen in of naar woerden komt heel wat kijken. U moet telkens maar weer op en neer rijden tussen uw oude –en nieuwe woning en als u een gemiddeld verhuisbedrijf boekt ben u extreem veel geld kwijt. Dit zijn allemaal dingen waarom het verhuizen geen hobby is. Onze tip! Bestel de PickupBox, wij bezorgen de boxen bij voor de deur en u kunt direct beginnen met inladen, gemiddeld duurt dit maar één uur! Vervolgens komen wij de boxen direct ophalen en transporteren deze naar onze opslag in Cothen of direct naar uw nieuwe woning.

Wanneer u de box terug wilt wat natuurlijk naar uw wens geregeld word, kunt u direct weer uitladen. Dit gebeurt vaak in minder dan één uur. Zo maakt PickupBox verhuizen een plezier en nemen wij al uw zorgen en effort uit handen. U hoeft alleen maar in –en uit te laden zo bespaart u tijd en moeite.

Hoe bestelt u de PickupBoxen?

Op www.pickupbox.nl vind u de postcodecheck boven in uw scherm weergeven. Daar vult u uw postcode en huisnummer in. Op basis van die gegevens maken wij een berekening van het aantal boxen dat wij denken dat u nodig zult hebben. Indien u daar toch anders over denkt kunt u ook handmatig invullen wat er allemaal moet worden verhuist en of opgeslagen. Ook het aantal verhuisdozen kunt u invullen, deze zijn ook te bestellen op verhuisdozendeal.nl. U moet nagaan dat wij boxen leveren van 8 kubieke meter, dit staat gelijk aan 80 verhuisdozen, heel wat ruimte dus. Is dat gelukt? Volgende stap, u kunt nu invullen wanneer u de boxen voor de deur wilt hebben en wanneer u de boxen weer volgeladen terug wilt hebben. Weet u nog niet wanneer de volle boxen geretourneerd moeten worden dan is dit geen probleem. Dan slaan wij de spullen verwarmd en verzekerd op. Alles ingevuld?

De laatste stap, u ziet nu de eind berekening en de door u opgegeven data verschijnen. Dit wordt verwerkt in een offerte. Alles naar wens? Druk dan op de knop bestellen. Wilt u de offerte in de mail druk dan op de knop “mail mij deze offerte” en dan verschijnt deze op korte termijn in uw mailbox. Toch nog vragen?

Neem dan vooral contact op want daar zijn wij voor! U kunt ons bereiken op 088 78 99 000.