Voordelig verhuizen Utrecht

Voordelig verhuizen Utrecht

Verhuizen in Utrecht? Voordelig en gemakkelijk met PickupBox

Gemakkelijk en efficiënt verhuizen in Utrecht? Bij PickupBox regelen we het graag voor u. Veel mensen zien op tegen de verhuizing, want er moet veel geregeld worden! Hoe ga ik mijn verhuizing regelen? Kies je ervoor om alles zelf te doen met behulp van vrienden en familie? Dan moet er een grote bus gehuurd en bestuurd worden. Bus ophalen op de dag van verhuizen, borg betalen, rijbewijs kopie achterlaten, rondje om het busje om te controleren op schades van andere en niet te vergeten – na een lange verhuisdag – het busje voltanken en weer op tijd inleveren! Meerdere keren op en neer rijden tussen A en B en je inboedel vaak overladen. Dit kan echt een stuk gemakkelijk, wat kostenbesparend is en veel tijdwinst oplevert.

Verhuisbox thuisbezorgd

PickupBox brengt wanneer u wilt verhuisboxen bij u voor de deur, de de grote verhuisboxen kunt u alle spullen – direct vanuit uw woning – plaatsen en veilig afsluiten. PickupBox brengt de verhuisboxen naar naar uw nieuwe adres. U kan direct starten met uitladen en uw nieuwe woning inrichten.

Hoeveel verhuisboxen heb je nodig?

Om uit te rekenen hoeveel opslagboxen u nodig heeft vult u uw gegevens in en PickupBox toont direct een advies van het aantal boxen en de prijs.
Graag een medewerker aan de telefoon? Bel gemakkelijk even met PickupBox met een van onze medewerkers, via T. 088 78 99 000.

Tijdelijke opslag voor je inboedel nodig?

Een aantal maanden opslag nodig vanwege een tussenperiode? Geen probleem, PickupBox staan uw spullen veilig op en brengt uw boxen terug wanneer u dit online ingeeft. In de praktijk merken we dat het regelmatig voorkomt wanneer de verkoopdatum niet aansluit bij het betrekken van de nieuwe woning. PickupBox verzorgt opslag en uw spullen blijven in de afgesloten PickupBox.