Verhuizen Alphen aan den Rijn

Verhuizen Alphen aan den Rijn

Verhuizen in Alphen aan den Rijn is met PickupBox heel gemakkelijk geregeld. PickupBox neemt veel handelingen voor uw verhuizing uit handen! U hoeft alleen uw spullen in de opslagboxen te laden die we bij het verhuizen thuisbezorgen. Dat wordt gemakkelijk verhuizen in Alphen aan den Rijn.

Wat levert PickupBox precies?

PickupBox is brengt opslagboxen bij u thuis voor de deur. In tegenstelling tot een traditioneel verhuisbedrijf is het goedkoper omdat u zelf uw spullen in de box plaatst. PickupBox verzorgt het vervoer in Alphen in den Rijn. Als u een aantal maanden opslag nodig heeft plaatst PickupBox uw opslagboxen tussen de verhuizingen door op. Hierdoor kunt u met een tussenperiode veilig verhuizen, onze opslaglocatie is beveiligd en geconditioneerd zodat al uw spullen veilig verhuisd worden. Eenvoudig en flexibel verhuizen in Alphen aan den Rijn.

Gratis verhuisdozen voor een goede voorbereiding

Een PickupBox vervoeren wij uw inboedel en slaan deze tussendoor op. De PickupBox is 8 kubieke meter groot, er passen ongeveer 80 verhuisdozen in. Dat is een hoop ruimte! Om uw verhuizing goed voor te bereiden kunt u gratis verhuisdozen bestellen via verhuisdozendeal.nl, u ontvangt deze ruim op tijd om alles in te pakken. PickupBox maakt verhuizen gemakkelijke door opslagboxen thuis te bezorgen, op te halen en tussentijds op te slaan.

Gratis verhuisdozen bestellen?

Bestel gratis verhuisdozen

Online mijn verhuizing in Alphen regelen

Als u gaat verhuizen kunt u dat via www.pickupbox.nl regelen. Op onze website stuit u al snel op de postcodecheck boven in het scherm, deze vult u in en dan zijn wij bekend met uw gegevens en kunnen wij daar een berekening op baseren. Indien u dit zelf handmatig wilt bepalen kan dat natuurlijk ook. Vervolgens komt u in het venster waar u de data van het leveren en ophalen van de boxen kunt invoeren.

Heeft u specifieke vragen of graag PickupBox aan de telefoon?

Antwoorden op veel vragen zijn direct te vinden via veelgestelde vragen of bel PickupBox via T. 088 78 99 000