Verhuizen Bunnik

Verhuizen Bunnik

Het verhuizen in Bunnik is natuurlijk hartstikke leuk, de kamers opnieuw inrichten, het huis helemaal naar eigen stijl vormen maar wacht er komt natuurlijk veel meer bij kijken bij het verhuizen in of naar Bunnik. Alle spullen vanuit Bunnik verhuizen met de auto is natuurlijk voor niemand een hobby of over de duizend euro uitgeven aan een verhuisbedrijf in Bunnik is ook niet gewenst. Dan komen wij, de voordelige verhuizer die verhuizen in Bunnik een plezier maakt.

Wat is PickupBox?

PickupBox is een mobiel verhuis –en opslagbedrijf. Wij wouden een concept op de markt brengen dat service gericht, mobiel en ook nog voordelig is, dat is gelukt met de PickupBox.
De PickupBox is 8 kubieke meter en daar kunnen wel 80 verhuisdozen in die ook te bestellen zijn op verhuisdozendeal.nl , dat betekend behoorlijk wat ruimte. De PickupBox wordt voor uw deur afgeleverd in Bunnik zodat u direct kunt beginnen met inladen, bij ons hoeft u de spullen ook niet een meter de lucht de Box in te tillen maar kunt u de spullen met gemak de box in zetten omdat wij de boxen op de grond zetten. Als u klaar bent met inladen wat circa 1 uur duurt, halen wij de box weer op in Bunnik en brengen wij deze naar onze opslag of direct naar uw nieuwe huis. Via onze website www.pickupbox.nl kunt u de box(en) reserveren/bestellen.

Reserveren/bestellen

Op de website komt u direct boven in het scherm de PickupBox postcodecheck tegen, die vult u in. Indien u de postcode en huisnummer heeft ingevuld maken wij een berekening over hoeveel boxen u nodig zult u hebben bij het verhuizen u kunt ook handmatig aangeven hoeveel spullen u wilt verhuizen en maken wij daar een berekening van. Weet u het dan toch niet zeker hoeveel boxen u nodig heeft dan kunt u altijd bellen op 088 78 99 000 of u gaat verder naar de volgende stap. Dan kunt u aangeven of u opslag nodig heeft of niet, dit is dagelijks opzegbaar ook gelijk word er gevraagd waar wij de spullen moeten retourneren. Dan kunt de knop indrukken “mail mij deze offerte”en krijgt u deze via de mail toe gestuurd. Als er dan nog vragen of onduidelijkheden zijn neem dan gerust contact met ons op, op 088 78 99 000.