Limburg

Limburg

Als je gaat verhuizen binnen Limburg, kan het handig of noodzakelijk zijn om je inboedel tijdelijk op te slaan in een opslagcontainer. Het voordeel daarvan is, dat je opslag en transport in één keer geregeld hebt. Daarbij komt natuurlijk de tijdwinst die je boekt, doordat je jouw spullen maar één keer hoeft in te laden en ook maar één keer hoeft uit te laden. Dat is opslagcontainer Limburg! Heel handig voor als je eerst nog wilt klussen in je nieuwe huis of nog moet wachten op de sleuteloverdracht.

Natuurlijk kun je altijd wel wat bij familie of vrienden kwijt of op een vaste opslaglocatie, maar voor je het weet staat je huisraad verspreid over een paar adressen. Dan rijd en werk je een slag in de rondte! Niet echt ideaal, maar gelukkig heeft PickupBox een oplossing die je direct de ruimte geeft die jij nodig hebt. Met een opslagcontainer van Pickupbox heb je niet alleen tijdelijk extra ruimte, maar wordt het opslaan ook nog eens heel gemakkelijk gemaakt. Wij brengen de opslagcontainer GRATIS bij jou voor de deur en wanneer je spullen erin zitten halen we hem GRATIS ook weer op. Vervolgens wordt de opslagcontainer veilig bij ons verwarmd opgeslagen en ook GRATIS weer terugbezorgd waar en wanneer jij dat wilt. Of je nou van Maastricht naar Venlo verhuist of van Heerlen naar Sittard, de transportkosten zijn altijd in de opslagprijs verwerkt.

Een opslagcontainer Limburg van PickupBox huren

De PickupBox opslagcontainer heeft een vaste afmeting. Heb je de gehele huisraad op te slaan? Dan kunnen we in één keer al meerdere opslagcontainers leveren. Door op onze website de postcodecheck te doen, kunnen we op basis van jouw woningafmetingen al een advies geven hoeveel boxen je nodig hebt. Natuurlijk kun je dit aantal aanpassen en de daarop aangepaste prijs zien. Bij PickupBox werken we met heldere prijzen. Geen verhoging van de huurprijzen of addertjes onder het gras.

Geef ons je verhuisdatum door en wij zorgen dat de opslagcontainers er op tijd zijn. De PickupBoxen worden in onze geconditioneerde hal opgeslagen en blijven daar staan tot je ze zelf weer retour vraagt. Dan werkt het vice versa, wij zorgen dat we er op tijd zijn en je laadt de spullen weer uit.

‘Afleveren, inladen en dezelfde dag je inboedel veilig en geconditioneerd opgeslagen!’

Heb je specifieke vragen en wil je PickupBox aan de telefoon?

Antwoorden op veel vragen zijn direct te vinden via veelgestelde vragen of bel PickupBox via T. 088 78 99 000.