Opslagruimte Lelystad

Opslagruimte Lelystad

Tijdelijke opslagruimte Lelystad

Extra opslagruimte in Lelystad nodig?

Soms sluit de verhuizing van je oude woning naar de nieuwe, niet helemaal op elkaar aan. Of ben je aan het verbouwen en staan je spullen alleen maar in de weg. Of je hebt gewoonweg teveel spullen en te weinig ruimte om dit zelf op te bergen. Wat de reden ook is, als jij extra opslagruimte kunt gebruiken dan ben je bij PickupBox Lelystad aan het juiste adres.

Afmetingen opslagruimte in Lelystad

Bij PickupBox huur je opslagruimtes in verschillende maten. Hierdoor kunnen we opslagruimte bieden die precies bij jouw behoefte past. Zo huur je altijd het aantal m3 dat je nodig hebt. PickupBox Lelystad heeft verschillende formaten opslagruimte beschikbaar vanaf 8 m3 tot 32 m3. Alle opslagruimtes zijn per dag opzegbaar en altijd toegankelijk. Dat betekent dat je vandaag nog je spullen in de opslagruimte in Lelystad kunt zetten!

Twijfel je over de ruimte die je wilt huren? Bereken dan zelf de ruimte die je nodig hebt met onze ruimtecalculator op de website. Of laat je telefonisch adviseren door onze medewerkers en bel 088 78 99 000. Heb je toch teveel ruimte gereserveerd en gebruik je niet alle boxen die je hebt besteld? Dan rekenen wij deze ook niet!

Opslagruimte Lelystad inclusief halen en brengen

Wij komen jouw inboedel halen in Lelystad en bezorgen dit ook weer thuis. Dit scheelt je veel tijd en zorgen. Het enige dat je hoeft te doen is je PickupBox in te laden, zodat wij je inboedel aan het einde van de dag weer op kunnen halen. Halen en brengen zit in ons vaste all-in tarief. Deze efficiƫnte manier van werken maakt PickupBox uniek!

Voordelige opslagruimte in Lelystad

Huur je opslagruimte in Lelystad, dan maak je gebruik van dezelfde aanbiedingen als de andere PickupBox vestigingen. Ook voor de vestiging in Lelystad geldt: reserveren is gratis en vrijblijvend Ook handig om te weten:

  • PickupBox brengt en haalt de boxen, zonder extra kosten.
  • De opslagruimte is per dag opzegbaar.
  • Je betaalt alleen voor wat je gebruikt. Twijfel je dus over het aantal boxen? Reserveer dan zonder risico een extra box.
  • Wij bieden alleen all-in prijzen aan, zo kom je nooit voor verassingen te staan!

Huur vandaag nog opslagruimte in Lelystad

Bel voor advies of een vrijblijvende offerte voor opslagruimte in Lelystad met PickupBox via 088 78 99 000 Of reserveer direct uw PickupBox hier en kijk wat uw opslag of verhuizing kost.