Verhuizen Huizen

Verhuizen Huizen

Verhuizen met tijdwinst en geldbesparing? Verhuizen in Huizen, naar Huizen of uit Huizen is makkelijk geregeld met PickupBox. Simpel en online een verhuizing regelen met wensen op maat? Met PickupBox is verhuizen een kwestie van in- en uitladen, meer niet! Wij doen het transport en slaan de spullen op indien gewenst, verhuizen in Huizen met opslag is natuurlijk makkelijk geregeld met PickupBox. Verhuizen in Huizen zonder een schrikbarende factuur? PickupBox doet wat het belooft!

Het concept PickupBox

Wanneer de authentieke verhuizer achterwege wordt gelaten en er wordt gekozen voor het veelzijdige en betaalbare PickupBox is het van belang op de website te onderzoeken. Op de website kan makkelijk worden gekeken wat het huidige adres is vanaf waar moet worden verhuisd en wat deze woning bevat. Op de website staat een postcode check waarmee wij een schatting kunnen maken hoe groot de woning is en hoeveel erin staat. Nadat deze check is gedaan kan je gemakkelijk een offerte opvragen, deze sturen wij direct in de mail.

Nadat in de mail de offerte binnen is en hiermee akkoord is gegaan kan vanuit de offerte direct een reservering gemaakt worden. In deze reservering wordt de wens op maat gemaakt en kunnen alle bijzonderheden en wensen meegenomen worden. Als de reservering op maat is wordt een datum gepland van de levering van de PickupBoxen.

Wanneer de datum van levering is aangebroken is het dan zover, de PickupBoxen worden op het gewenste adres geleverd en deze kunnen worden ingeruimd. Als de opslagruimtes ingeruimd zijn halen we deze weer op. Nu zijn er twee mogelijkheden, of de inboedel wordt tijdelijk opgeslagen of de inboedel wordt door verhuisd naar het nieuwe gewenste adres. Wanneer er wordt gekozen voor tijdelijke opslag brengen wij de spullen naar ons depot, dit depot is beveiligd en verwarmd. Wanneer de spullen weer nodig zijn is het van belang dat dit wordt aangegeven, wij brengen de spullen dan naar het nieuwe adres. Indien er geen wens is voor opslag brengen we de spullen direct naar het gewenste adres! Op deze manier is een verhuizing wel erg gemakkelijk geregeld!

Bekijk hier de beschikbaarheid van PickupBox in Huizen!