Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden PickupBox

Laatste versie: april 2021

Bij PickupBox streven we ernaar om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Om naar ieders tevredenheid te leveren, hebben we een aantal spelregels opgesteld.

Deze informatie is een aanvulling op onze Algemene Voorwaarden.

  1. Om PickupBoxen geleverd te krijgen, moet je online een reservering maken. Of je geeft per mail akkoord op de aanbieding die je van ons hebt gehad. Als je hebt aanbetaald, is de reservering definitief. De aanbetaling dient één week voor levering voldaan te zijn.
  2. Als het moment van reserveren en leveren binnen 7 dagen van elkaar gedateerd zijn, factureren we het totaalbedrag van de verwachte opslagperiode vooruit.
  3. Als je meerdere PickupBoxen hebt besteld en je hebt er een paar toch niet nodig. Dan rekenen wij éénmalig € 100,- per niet gebruikte box. Je betaalt dan natuurlijk geen opslagkosten voor die box.
  4. Heb je een reservering gemaakt en wil je deze volledig annuleren? Doe dit uiterlijk 48 uur voor de dag van levering middels een e-mailbericht.. Als het moment van annuleren binnen 48 uur van de reserveringsdatum valt, brengen wij € 100,- in rekening.
  5. Tijdens het reserveren kun je aangeven waar en wanneer je de PickupBox wilt inladen. Aan deze voorkeur proberen wij zo goed mogelijk tegemoet te komen. Je kunt hier geen rechten aan ontlenen.
  6. Onze transporteur haalt de PickupBoxen niet op voordat je klaar bent met inladen. Natuurlijk verwachten we wel dat je goed bent voorbereid. Alles wat je wilt opslaan moet klaar staan om er in te kunnen zetten. Afhankelijk van de geplande route rijdt de transporteur naar een ander adres of blijft hij erbij om je van tips te voorzien. Uiterlijk binnen 3 dagen worden de PickupBoxen opgehaald, tenzij anders vooraf overeengekomen. Of dat op dezelfde dag is of één van de opvolgende dagen, wordt door de route van de transporteur bepaald. Wil je vooraf het ophaalmoment binnen 3 dagen vastleggen? Dan zijn hieraan kosten verbonden (zie lid 7).
  7. Per PickupBox kun je tot ongeveer 800kg laden. Krijgen ze de PickupBox niet omhoog, dan moet je een gedeelte overladen en een extra box huren.
  8. Het is mogelijk om de PickupBoxen langer op locatie te houden of een eerder ophaalmoment aan te vragen. Hoewel het inladen altijd sneller gaat dan je vooraf denkt, kan dat toch makkelijk zijn. Of wil je de boxen eerder laten ophalen? In overleg kan daar vooraf rekening mee gehouden worden. Het moet natuurlijk wel in de logistieke planning passen, het adres moet daarvoor geschikt zijn en er wordt extra transportcapaciteit gevraagd. Hier kunnen dus kosten aan verbonden zijn. Wil jij bepalen wanneer de boxen worden opgehaald? Dan rekenen we € 100,- voor de eerste box en € 50,- voor iedere opvolgende.
  9. Onze transporteur levert PickupBoxen af in weer en wind. Mocht het KNMI tegen hun zin in adviseren om niet de weg op te gaan, zoals bij Code Oranje of Code Rood het geval is, worden alle leveringen in die regio geannuleerd. Veilig voor hen, maar ook voor jouw spullen!
  10. Jouw PickupBox(en) worden afgeleverd met een vrachtwagen. Is jouw adres niet toegankelijk voor een vrachtwagen vanwege verkeers- of milieuregels, de breedte van de straat of een onverharde ondergrond? Laat het ons vooraf weten. In overleg bekijken we of, en hoe, we de levering toch voor elkaar kunnen krijgen.

Klik hier voor de voorwaarden van het retour bezorgen.