Populairste vragen

Hoe zijn de condities in jullie opslaglocaties?

Je huisraad wordt op goed beveiligde A-locaties van PickupBox opgeslagen. Op alle locaties zorgen we nauwgezet voor ideale klimaat condities. Daardoor krijgt je je dierbare huisraad precies zo terug zoals je ze hebt ingeladen. Al moeten we de opslag van de huisraad jaren voor je verzorgen.

Kan ik mijn PickupBox(-en) eerder retour laten bezorgen?

Het is uiteraard mogelijk om jouw PickupBox(en) eerder dan de verwachte opslagperiode retour te laten bezorgen. Is de huurperiode meer dan 30 dagen korter? Dan sturen we je je aanbieding opnieuw met een lagere prijs. 

Kan ik ook verhuisdekens huren bij PickupBox ?

We raden verhuisdekens van harte aan om je waardevolle spullen af te dekken of vast te zetten. Je kan de dekens huren door ‘(aantal) verhuisdekens’ in het opmerkingenveld te schrijven tijdens de reservering. Later bestellen door ons te mailen (info@pickupbox.nl) of te bellen kan ook (088-7899000). De dekens liggen dan keurig op je te wachten in de PickupBox. Na het uitladen laat  je de dekens gewoon in een PickupBox liggen. De kosten voor het huren van de dekens zijn € 4,50 per stuk, ongeacht de duur van de huurperiode. Gemiddeld bestellen klanten 4 verhuisdekens per PickupBox. 

Hoe groot is een PickupBox?

De afmetingen van een PickupBox zijn aan de binnenzijde 2,31 l x 1,42b x 2,24h (mtr). Dit is een ideale maat die zowel geschikt is voor hele grote meubelen en ook de kosten voor onze klanten laag houdt. Een PickupBox biedt ruimte aan zo’n 100 verhuisdozen, of de inboedel van een 1 à 2 kamer appartement. Meer ruimte nodig? Geen enkel probleem! Bereken hier exact hoeveel ruimte en PickupBoxen je nodig hebt. 

Hoe snel kun je een PickupBox laden?

Onze klanten doen dat gemiddeld in 45 minuten. Ze hebben dan alles van te voren goed ingepakt en klaargezet. Je kunt direct beginnen zodra de PickupBox voor je deur staat. Jij bepaalt dan het tempo. Langer de tijd nemen om in of uit te laden? Het kan! Met PickupBox bespaar je veel tijd en krijg je ook meer rust en ruimte.

Hoe kan ik mijn PickupBox(en) weer terug laten brengen?

Dat kan gemakkelijk en snel via je persoonlijke ‘Mijn PickupBox’. ‘Mijn PickupBox’ kan je openen via het hamburger menu rechtsboven op de homepage van de PickupBox website. Liever even persoonlijk contact? Bel of mail ons gerust.