Over jouw PickupBox

Wat past er in een PickupBox?

Hoeveel PickupBoxen heb ik nodig?

Een PickupBox is groot genoeg voor de huisraad van 1 á 2 personen. Om je een idee te geven, er gaan maar liefst 100 verhuisdozen in een PickupBox. Je kan via onze site gemakkelijk berekenen hoeveel PickupBoxen je nodig hebt. Je kunt ook ons even bellen of mailen voor praktisch advies:  088-7899000 of info@pickupbox.nl.  

Hoeveel gewicht kan in een PickupBox?

Je kan een PickupBox laden tot maximaal gewicht van 800 kg.  Dat is veel en het is in de praktijk bijna altijd ruim voldoende. Echter als een PickupBox onverhoopt te zwaar beladen is, kunnen we hem niet meenemen omdat de heftruck de PickupBox dan niet veilig kan optillen. We lossen dat op door een nieuwe PickupBox bij je te plaatsen, zodat je spullen kan overladen.

Kan ik bij mijn PickupBox als deze in opslag staat?

Uiteraard kan dat. Laat het ons even weten per mail of telefoon. Geef ons dan wel 48 uur de tijd om je Box voor je klaar te zetten zodat je er gemakkelijk bij kunt. Je PickupBox bezoeken kan op doordeweekse dagen van 9:00 tot met 16:00. Het scheelt je natuurlijk wel tijd en energie als je het inpakken slim plant en je  dus niet tussentijds in je Box hoeft te zijn. Van onze kant vinden we het in elk geval gezellig als je langs komt.