Goedkoop verhuizen binnen of naar Rotterdam?

Goedkoop verhuizen binnen of naar Rotterdam?

Stad aan de Maas, havenstad. Rotterdam is een prachtige plek om te wonen. Divers, internationaal en altijd reuring. Transport en opslag zijn geen onbekende termen in het bedrijvige Rotterdam. Maar ook tijdens een kleinschaliger transport, zoals een verhuizing binnen of naar Rotterdam, is het zaak dat spullen onbeschadigd op de plek van bestemming aankomen. Met PickupBox hoeft u zich hier geen zorgen om te maken. PickupBox verzorgt het transport en de opslag van uw dierbare spullen. Wij halen uw inboedel op voor deur, slaan ze op in onze opslag en leveren alles schadevrij af op uw nieuwe adres in Rotterdam. Ook als dit op de Coolsingel is. Geen punt voor PickupBox. Door het slimme formaat van 1.60 m breed past een PickupBox altijd. Ook in smalle doorgangen of drukke straten.

PickupBox levert doe-het-zelf opslag voor particulieren en bedrijven in Rotterdam en de Drechtsteden. Wij zijn geen verhuisservice in de traditionele zin van het woord, maar we leveren weldegelijk service tijdens uw verhuizing binnen of naar Rotterdam. U pakt in en wij doen de rest. En wilt u tussendoor even wat uit uw PickupBox pakken? Geen probleem! Laat het ons wel van tevoren weten, dan zetten we uw box vast klaar.

Verhuisbedrijf Rotterdam vs. Doe-het-zelf-opslag

Verhuizen is niet goedkoop. Een traditionele verhuisservice in Rotterdam kost al gauw zo’n € 60 tot € 70 per uur. Doe-het-zelf-opslag via PickupBox is niet alleen goedkoper, maar ook betrouwbaarder omdat u zelf volledig in controle bent.

De voordelen van Doe-het-zelf-opslag via PickupBox:

 • U maakt geen kosten voor een verhuisbusje, aanhanger of verhuisteam.
 • Uw spullen staan veilig en droog voor uw deur en in onze opslag.
 • U kunt altijd bij uw spullen.
 • Uw spullen zijn verzekerd tijdens het transport via PickupBox.
 • U laadt een PickupBox snel en makkelijk is. Zo bespaart u een hoop tijd.
 • U regelt alles zelf gemakkelijk online via Mijn PickupBox.
 • U heeft geen zorgen meer over transport en opslag van uw spullen.

Het enige dat u nog hoeft te doen: inpakken, vrienden optrommelen, zorgen voor koffie en wat broodjes en natuurlijk een klusbiertje voor achteraf.

Met PickupBox is verhuizen binnen of naar Rotterdam zo gedaan.

Verhuisservice: 13 Paktips

Een PickupBox inladen is snel gedaan, binnen 45 minuten bent u klaar. Een goede voorbereiding is hierbij zo’n 80% van het werk. Wij hebben enkele tips voor u op een rijtje gezet om efficiënt en snel uw PickupBox in- en uit te laden:

 1. Spaar van tevoren oude kranten op. Hier kunt u glaswerk en andere breekbare spullen inwikkelen.
 2. Bedenk van tevoren hoe u het wilt gaan doen en schrijf dit puntsgewijs op; welke ruimte eerst, welke vrienden vraagt u en wie kan wat doen.
 3. Zorg dat er voldoende verhuisdozen zijn. Wellicht een open deur, maar het is echt heel vervelend als u last minute niet uitkomt en tijd verliest door het halen van nieuwe. Daarnaast nemen veel winkels ongebruikte verhuisdozen terug.
 4. Regel verhuisdekens om uw spullen te beschermen. U krijgt van PickupBox standaard 2 verhuisdekens GRATIS te leen.
 5. Haal meubels alvast zoveel mogelijk uit elkaar.
 6. Doe schroeven van meubels in boterhamzakjes en plak ze met een stukje tape vast aan een onderdeel van het betreffende meubelstuk. Doe eventueel nog een Post-it in het zakje met de schroeven en schrijf de naam van het meubelstuk erop. Bijv. “grote boekenkast huiskamer”.
 7. Koop witte etiketten en markers zodat u op iedere doos kunt aangeven wat erin zit.
 8. Plak de etiketten altijd op dezelfde plek, bijvoorbeeld rechts bovenin op de voorkant, dit voorkomt later een hoop gezoek en gedraai met dozen.
 9. Zet de verhuisdozen met etiketten naar voren gericht in de PickupBox, zo ziet u tijdens het uitladen direct wat erin zit.
 10. Noteer op hoofdlijnen per PickupBox wat erin zit. Handig voor als u tussendoor iets moet opzoeken of wanneer u gaat uitladen.
 11. Zet de dozen en spullen in volgorde van inladen alvast zoveel mogelijk klaar. Onthoud hierbij: first in, last out. Dus wat u als eerste nodigt heeft, laad u als laatste in.
 12. Zet zware dozen onderop, deze gaan dus als eerste de box in.
 13. Sorteer per ruimte. Zet alles van de keuken zoveel mogelijk in 1 PickupBox.

Heeft u meer dan 45 minuten nodig om in te laden? Geen probleem. U bepaalt wanneer de chauffeur uw spullen op komt halen. U hoeft zich wat ons betreft dus niet te haasten. Werkt wel zo lekker.

Kosten verhuizen Rotterdam

Benieuwd naar uw kosten voor transport en opslag? Op basis van uw adresgegevens berekenen wij automatisch hoeveel boxen u nodig heeft. U hoeft ze daarna alleen nog maar te bestellen.