Opslagruimte Amsterdam

Opslagruimte Amsterdam

Sla tijdelijk je spullen op

Amsterdam opslagruimte thuisbezorgd! Gemakkelijk en snel voor de deur inladen!

Heb je tijdelijke opslagruimte in Amsterdam nodig? Laat dan een PickupBox GRATIS bij je thuis voor de deur bezorgen. Wil je zo min mogelijk tijd kwijt zijn met het opslaan van je inboedel/meubels? Huur dan een PickupBox die bij je wordt thuisbezorgd. Je hoeft alleen nog maar je spullen in de PickupBox te zetten en af te sluiten met de gratis meegeleverde sloten. Wij halen de box weer op en plaatsen hem door naar ons geconditioneerde, droge en schone opslagdepot. Dus heb jij tijdelijke opslag nodig bijvoorbeeld omdat je gaat verhuizen of gaat verbouwen? Bestel dan gemakkelijk 24/7 online een PickupBox en bespaar veel tijd.

Hoeveel opslagruimte heb je nodig?

Bereken gemakkelijk via onze website uit hoeveel PickupBoxen je nodig hebt. Op ieder woonniveau krijg je door je postcode en huisnummer in te voeren een passend advies. Je laadt vervolgens zelf de meubels in en sluit je af met de gratis meegeleverde sloten. Wij halen hem weer op als je klaar bent en plaatsen hem door naar het dichtstbijzijnde opslagdepot. Een super efficient concept tegen een zeer voordelige prijs. Simpel online te regelen. Bekijk hieronder of we ook bij jou in Amsterdam kunnen afleveren.

Voordelen opslagruimte Amsterdam

  • Uniek concept: wij brengen én halen opslagboxen in Amsterdam
  • gemakkelijk 24/7 online te bestellen
  • Alle opslagruimten zijn droog, schoon en beveiligd
  • Scherpe prijzen, zonder verassingen achteraf
  • Geen tussentijdse verhogingen!
  • Opslagruimte dagelijks opzegbaar.
  • Zelfs mogelijk op zaterdag!

Nog twijfels voordat je wilt huren?

Je kan vrijblijvend en gratis reserveren. Klik hier voor de veelgestelde vragen

Antwoorden op veel vragen zijn direct te vinden via veelgestelde vragen of bel voor advies over opslagruimte in Amsterdam naar T. 088 78 99 000.