Heerlen

Heerlen

PickupBox is dé opslagruimte in Heerlen

Voordelige en gemakkelijk je meubels opslaan in Heerlen

PickupBox zet de opslagboxen gratis bij jou voor de deur. Of het nu om bedrijfsvoorraad gaat, meubels die je tijdelijk wilt opslaan om een verbouwing of verhuizing te overbruggen: bij PickupBox Heerlen zijn je spullen beveiligd en geconditioneerd opgeslagen. Bovendien hoef je alleen maar opslagkosten te betalen voor de opslagboxen die je in gebruik hebt. Dat is de eerlijkste en makkelijkste manier van opslagruimte in Heerlen.

Hoe werkt het?

Online maken we op basis van de afmetingen van je woning een schatting van het benodigde aantal boxen. Daarbij geven we een exacte prijs weer. Dat is ook wat je betaalt. Dus geen tussentijdse verhogingen of andere addertjes onder het gras. Vervolgens reserveer je dan één of meerdere PickupBoxen en laat deze bij jou voor de deur bezorgen. Als je klaar bent met het inladen nemen wij jouw PickupBox(en) weer mee en brengen deze naar ons opslagdepot. Is jouw inboedel weer welkom op het oude of nieuwe adres? Dan kan je gemakkelijk via uw eigen account de PickupBoxen retour plannen. Dan komen we weer naar je toe!

Verschillende opslagruimtes in Heerlen

Opslagruimte huren is vaak duur, simpelweg omdat we weinig ruimte in Nederland hebben. Door de efficiënte manier van werken kan PickupBox toch scherpe prijzen aanbieden. Zo huur je al voor 2,30 Euro per dag een opslagbox voor je meubels in Heerlen, oplopend tot de hoeveelheid opslagruimte die jij nodig hebt.

Twijfel je over de ruimte die je wilt huren? Wij helpen je met het berekenen van de ruimte die je nodig hebt. Dit kan telefonisch of bereken zelf de gewenste ruimte via onze ruimtecalculator op de website. Of reserveer een extra box en als u die niet gebruikt dan betaalt u eenmalig € 100,- voor de handeling van de box. De opslagkosten vervallen dan natuurlijk, want wat je niet gebruikt hoef je bij PickupBox Heerlen niet te betalen.

Huur vandaag nog opslagruimte in Heerlen

Wil jij weten wat wij rekenen voor jouw tijdelijke opslagruimte in Heerlen? Doe de postcodecheck of neem contact op voor vragen en advies via 088 78 99 000.