Terras opslag Amersfoort

Terras opslag Amersfoort

Tijdens de Wintermaanden moet het terras in opslag. Voor veel Cafés en Restaurants in Amersfoort een jaarlijks terugkerend hoofdpijndossier!
Alle terrasstoelen en tafels moeten tijdelijk worden opgeslagen. Dit wil je graag snel en goed regelen en er zo min mogelijk tijd mee kwijt zijn. Dan zit je bij PickupBox aan het juiste adres!

Bestel online 24/7

Bestel 24/7 bij PickupBox een of meerdere opslagboxen die direct voor de ingang van je restaurant of café wordt afgeleverd.
7 dagen per week rijden onze chauffeurs en plaatsen wij PickupBoxen o.a. ook in Amersfoort. Door ons unieke afzetsysteem worden de opslagboxen zo dicht mogelijk bij het terras of bij de ingang geplaatst. Wij blokkeren niet de hele straat of gracht, waardoor overig verkeer hier geen last van heeft.

Inladen van je terras

Inladen gaat snel en is gemakkelijk door de lage instap. De opslagboxen zijn in verschillende aantallen te bestellen. Overleg met een van onze medewerkers als je twijfelt over het aantal opslagboxen die nodig zijn voor je terras. Bel gerust voor gratis advies 088 78 99 000

PickupBox te bestellen vanaf 8m3 – 16 m – 24 m3 – 32 m3 – 40 m3 – 48 m3 etc.

Restaurants die u voor gingen

Het terras van Restaurant Wilhelminapark en restaurant café De Beurs in Utrecht gingen u voor en staan in onze beveiligde opslag hal opgeslagen.  Zodra het terrasseizoen weer wordt geopend, bezorgen wij de opslagboxen weer netjes terug.

Opslagbox Amersfoort

Onze opslagboxen hebben een perfect formaat om zoveel mogelijk terrasspullen in op te slaan. Ook als er geplaatst moet worden op grachten of op lastig te bereiken pleinen die afgezet zijn met paaltjes, geen probleem voor ons!