Terras opslag Zeist

Terras opslag Zeist

Tijdens de Wintermaanden moet het terras in opslag. Voor veel Cafés en Restaurants met een terras in de omgeving van Zeist een jaarlijks terugkerend hoofdpijndossier!
Alle terrasstoelen, tafels en terrasspullen moeten tijdelijk worden opgeslagen. Dit wil je graag snel en goed regelen en er zo min mogelijk tijd mee kwijt zijn. Dan zit je bij PickupBox aan het juiste adres!

Bestel online 24/7

Bestel 24/7 bij PickupBox een of meerdere opslagboxen die direct voor de ingang van je restaurant of café wordt afgeleverd.
7 dagen per week rijden onze chauffeurs en plaatsen wij PickupBoxen o.a. ook in Zeist. Door ons unieke afzetsysteem worden de opslagboxen zo dicht mogelijk bij het terras of bij de ingang plat op de grond geplaatst. Wij blokkeren niet de hele straat waardoor overig verkeer, fietsers of voetgangers hier geen last van hebben. Dus geen vrachtwagens voor de deur, alleen het aantal opslagboxen die nodig zijn voor je terrasspullen.

Inladen van je terras

Inladen gaat snel en is gemakkelijk door de lage instap. De opslagboxen zijn in verschillende aantallen te bestellen. Overleg met een van onze medewerkers als je twijfelt over het aantal opslagboxen die je denkt nodig te hebben. Voor de geruststelling kunnen we een extra box meeleveren. Bel gerust voor gratis advies 088 78 99 000.

Restaurants die u voor gingen

Het hele terras van Restaurant Wilhelminapark en van Restaurant café De Beurs in Utrecht staan bij ons in de beveiligde opslag.  Zodra het terrasseizoen weer wordt geopend, bezorgen wij de opslagboxen weer terug.

Opslagbox in Zeist

Onze opslagboxen hebben een perfect formaat om zoveel mogelijk terrasspullen in op te slaan. Het plaatsen gaat snel – ook op lastig te bereiken pleinen die bijvoorbeeld afgezet zijn met paaltjes, is geen probleem voor ons!