Terrasopslag voor Horeca

Terrasopslag voor Horeca

Ieder jaar moet het terras tijdens de wintermaanden weer worden opgeslagen. Een terugkerend jaarlijks probleem. Laat een opslagbox van PickupBox direct voor je Restaurant of Café bezorgen en laadt zelf je terrastafels en stoelen gemakkelijk in. Staat je terras in de opslagbox opgeslagen, dan plaatsen wij hem direct door in onze beveiligde opslaghal. Simpel, Snel en lekker efficiënt.

Online gemakkelijk te bestellen

24/7 bestel je via onze website het gewenste aantal opslagboxen. Een extra meeleveren bij twijfel, is geen probleem. Wil je een gratis adviesgesprek met een van onze medewerkers bel dan met 088 78 99 000. Wij helpen u graag verder.

Wij bezorgen 7 dagen per week opslagboxen van PickupBox door Nederland. Is het terras weer nodig? Plan online je retour opdracht in en wij bezorgen je opslagboxen met daarin je terras weer voor de deur.

Ruimte van 1 PickupBox

Je moet rekening houden met 1 parkeerplaats voor het plaatsen van 1 opslagbox van PickupBox. Waar vrachtwagens of grotere bussen in het centrum vaak worden tegengehouden door bijvoorbeeld paaltjes….daar stopt de weg niet voor ons. Door ons speciaal ontwikkelde afzetsysteem plaatsen wij zo dicht mogelijk voor de deur! De straat hoeft niet afgezet te worden tijdens het in- en/of uitladen, dus overig verkeer (fietsers/auto’s) ondervindt er geen hinder van.