Verhuisdozen

Verhuisdozen: de basis voor iedere verhuizing

In Nederland verhuizen we gemiddeld eens per zeven jaar. Hoewel de verhuizing zelf veelal meer werk is dan we willen, wensen we bijna allemaal op een gegeven moment een nieuw huis. Een verhuizing kost tijd, geld en brengt te vaak te veel gedoe met zich mee… hoe nu verder?

Gelukkig kan PickupBox een groot deel van de zorgen uit handen nemen. PickupBox verzorgt uw verhuizing met speciaal ontworpen opslagboxen en professionele verhuisdozen.

Via www.verhuisdozendeal.nl worden verhuisdozen aangeboden met aanzienlijke kortingen in combinatie met PickupBox. U verhuisdozen kunnen zelfs gratis zijn én ruim voor uw verhuizing thuis worden afgeleverd zodat u uw spullen goed kunt inpakken. Verhuisdozen houden uw spullen veilig en maken uw verhuizen gemakkelijker. Bovendien zorgen verhuisdozen voor de mogelijkheid dat al uw spullen gestapeld kunnen worden, waardoor verhuizen sneller gaat en minder vervoer en ritten.

Bestel gratis verhuisdozen

Professionele verhuisdoos

Verhuisdozen dienen stevig te zijn en bestaat veelal uit dubbel geplakt golfkarton. Tegenwoordig zien we steeds vaker enkel golfs verhuisdozen, een stuk minder stevig en minder goed te stapelen. Ontzettend zonde want hoewel dit goedkoper lijkt bent u uiteindelijk duurder uit. De dozen scheuren en zijn slechts eenmaal te gebruiken met veel ergernissen tot gevolg.

Professionele verhuisdozen hebben een draagvermogen van 50 kilogram en zijn in één simpele beweging in elkaar te zetten. U kunt hierdoor direct beginnen met inpakken. Na uw verhuizing zijn de professionele verhuisdozen te verkopen en leveren een substantieel deel van de aanschafwaarde op. Mocht u de verhuisdozen gratis hebben ontvangen in combinatie met een PickupBox verdient u er misschien zelfs op.

Hergebruik verhuisdozen: goed voor het milieu én uw portemonnee

Kortom de professionele verhuisdozen van PickupBox zijn van de hoogste kwaliteit, voor de beste prijs en in combinatie met PickupBox zelfs gratis. PickupBox adviseert u ook te kiezen voor goede kwaliteit professionele verhuisdozen, weke na gebruik hergebruikt kunnen worden, goed voor het milieu en voor uw portemonnee!