Verhuizen Leidsche Rijn

Verhuizen Leidsche Rijn

Leidsche Rijn is een wijk die steeds populairder wordt onder de Utrechters. Met de trein ben je binnen 10 minuten op Utrecht centraal. Vergeleken met de huizen prijzen in Utrecht is Leidsche Rijn een stuk voordeliger. Verhuizen in Leidsche Rijn of naar Leidsche Rijn is wat veelvuldig gebeurt de laatste paar jaar. Met de nieuwe woningen en aantrekkelijke prijzen trekt dit veel jong publiek die verhuizen in Leidsche Rijn.

Verhuizen met PickupBox

PickupBox is zich aan het vormen op de verhuis markt. PickupBox plaatst grote boxen voor de deur met een inhoud van 8 kubieke meter. Na het plaatsen van een PickupBox, kunt u direct beginnen met inladen. Zodra u klaar bent met het inladen van de PickupBox, kunt u dit gemakkelijk aangeven via de ontvangen e-mail. De chauffeur krijgt uw melding dat u klaar bent met inladen en de chauffeur komt uw PickupBox weer ophalen. U kunt er voor kiezen om uw PickupBox direct door te laten plaatsen naar uw nieuwe adres of de PickupBox wordt in ons opslagdepot geplaatst. Heeft u uw inboedel weer nodig uit de opslag, laat ons weten waar en wanneer u uw inboedel weer nodig heeft en wij komen de PickupBox met daarin uw inboedel retour bezorgen.

Onze werkwijze

Reserveren

Op onze pagina kunt u uw postcode invullen en aan de hand van de gegevens van uw woning zal onze systeem u een advies geven op het aantal benodigde PickupBox(en). U kunt dit uiteraard zelf nog bij stellen, mocht u maar een klein deel van uw inboedel willen opslaan of verhuizen. Vervolgens vult u de rest van de gegevens in en ons systeem zal u uw prijs laten zien. Zodra de reservering is gemaakt, krijgt u een e-mail waarmee u een account kunt aanmaken.

Afleveren

Wij komen op de gewenste dag uw PickupBox(en) afleveren en u kunt direct beginnen met inladen, zodra u klaar bent plaatsen wij uw PickupBox(en) in ons beveiligde en geconditioneerde opslagdepot.

Retour bezorgen

Zodra uw inboedel weer welkom is op uw nieuwe adres kunt u via uw eigen account zelf een retour opdracht inplannen en kiezen uit een beschikbare datum in onze planning. Na het afleveren kunt u direct beginnen met uitladen.

Heeft u specifieke vragen of graag PickupBox aan de telefoon?

Antwoorden op veel vragen zijn direct te vinden via veelgestelde vragen of bel PickupBox via T. 088 78 99 000.