Goedkoop verhuizen binnen of naar Den Haag?

Goedkoop verhuizen binnen of naar Den Haag?

Oh oh Den Haag, mooie stad achter de duinen. Onze hofstad is zo’n gekke plek nog niet om naartoe te verhuizen. De oude stad zit vol historie, het strand is om de hoek en de kans is groot dat u Mark Rutte in de supermarkt tegenkomt. Een stad met zoveel historische waarde snapt heel goed dat behoud van spullen belangrijk is. PickupBox snapt heel goed dat het behoud van uw spullen belangrijk is. Daarom hoef u zich bij uw verhuizing binnen of naar Den Haag geen zorgen te maken om uw inboedel. PickupBox verzorgt het transport en de opslag van uw dierbare spullen. Wij halen uw inboedel op voor deur, slaan ze op in onze opslag en leveren alles schadevrij af op uw nieuwe adres in Den Haag. Ook als dit in een van de vele Haagse hofjes is. Geen punt voor PickupBox. Door het slimme formaat van 1.60 m breed past een PickupBox altijd.

PickupBox levert doe-het-zelf opslag voor particulieren en bedrijven in Den Haag. Wij zijn geen verhuisservice in de traditionele zin van het woord, maar we leveren weldegelijk service tijdens uw verhuizing binnen of naar Den Haag. U pakt in en wij doen de rest. En wilt u tussendoor even wat uit uw PickupBox pakken? Geen probleem! Laat het ons wel van tevoren weten, dan zetten we uw box vast klaar.

Verhuisbedrijf Den Haag vs. self storage

Verhuizen naar of binnen Den Haag is vrij prijzig als u een traditionele verhuisservice inhuurt. Dit kost al snel zo’n € 60 tot € 70 per uur. Self storage via PickupBox is niet alleen goedkoper, maar ook betrouwbaarder omdat u in controle bent. Bovendien raakt u minder snel iets kwijt, want u richt de PickupBox zelf in.

De voordelen van self storage via PickupBox:

 • U maakt geen kosten voor een verhuisbusje, aanhanger of verhuisteam.
 • Uw spullen staan veilig en droog voor uw deur en in onze opslag.
 • U kunt altijd bij uw spullen.
 • Uw spullen zijn verzekerd tijdens het transport via PickupBox.
 • U laadt een PickupBox snel en makkelijk is. Zo bespaart u een hoop tijd.
 • U regelt alles zelf gemakkelijk online via Mijn PickupBox.
 • U heeft geen zorgen meer over transport en opslag van uw spullen.

Het enige dat u nog hoeft te doen: inpakken, vrienden optrommelen, zorgen voor koffie en wat broodjes en natuurlijk een klusbiertje voor achteraf.

Met PickupBox verhuist u prettig en zorgeloos naar uw nieuwe adres in Den Haag.

Verhuisservice: 13 Paktips

Uw PickupBox heeft u zo ingeladen. U bent max een uurtje bezig. Een goede voorbereiding is hierbij wel bepalend. Wij hebben enkele tips voor u op een rijtje gezet om efficiënt en snel uw PickupBox in- en uit te laden:

 1. Spaar van tevoren oude kranten op. Hier kunt u glaswerk en andere breekbare spullen inwikkelen.
 2. Bedenk van tevoren hoe u het wilt gaan doen en schrijf dit puntsgewijs op; welke ruimte eerst, welke vrienden vraagt u en wie kan wat doen.
 3. Zorg dat er voldoende verhuisdozen zijn. Wellicht een open deur, maar het is echt heel vervelend als u last minute niet uitkomt en tijd verliest door het halen van nieuwe. Daarnaast nemen veel winkels ongebruikte verhuisdozen terug.
 4. Regel verhuisdekens om uw spullen te beschermen. U krijgt van PickupBox standaard 2 verhuisdekens GRATIS te leen.
 5. Haal meubels alvast zoveel mogelijk uit elkaar.
 6. Doe schroeven van meubels in boterhamzakjes en plak ze met een stukje tape vast aan een onderdeel van het betreffende meubelstuk. Doe eventueel nog een Post-it in het zakje met de schroeven en schrijf de naam van het meubelstuk erop. Bijv. “bureau slaapkamer Tom”.
 7. Koop witte etiketten en markers zodat u op iedere doos kunt aangeven wat erin zit.
 8. Plak de etiketten altijd op dezelfde plek, bijvoorbeeld rechts bovenin op de voorkant, dit voorkomt later een hoop gezoek en gedraai met dozen.
 9. Zet de verhuisdozen met etiketten naar voren gericht in de PickupBox, zo ziet u tijdens het uitladen direct wat erin zit.
 10. Noteer op hoofdlijnen per PickupBox wat erin zit. Handig voor als u tussendoor iets moet opzoeken of wanneer u gaat uitladen.
 11. Zet de dozen en spullen in volgorde van inladen alvast zoveel mogelijk klaar. Onthoud hierbij: first in, last out. Dus wat u als eerste nodigt heeft, laad u als laatste in.
 12. Zet zware dozen onderop, deze gaan dus als eerste de box in.
 13. Sorteer per ruimte. Zet alles van de keuken zoveel mogelijk in 1 PickupBox.

Heeft u meer dan 45 minuten nodig om in te laden? Geen probleem. U bepaalt wanneer de chauffeur uw spullen op komt halen. U hoeft zich wat ons betreft dus niet te haasten. Werkt wel zo lekker.

Kosten verhuizen Den Haag

Benieuwd naar uw kosten voor transport en opslag? Op basis van uw adresgegevens berekenen wij automatisch hoeveel boxen u nodig heeft. U hoeft ze daarna alleen nog maar te bestellen.